Avem medic de chirurgie toracica!

De Diana Dutu
1Comentariu
Avem medic de chirurgie toracica!
Dr. Emanuel Filip Frenţ a câştigat concursul organizat de Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad.

ARAD. În sfârşit, Compartimentul de chirurgie toracică al Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad are medic! După mai multe tentative ratate (concursuri la care nu s-a prezentat niciun candidat) şi după un concurs cu doi competitori, la care niciunul nu a reuşit să obţină punctajul minim necesar pentru a fi admis, acum avem un câştigător cert. Numele său: Emanuel Filip Frenţ. „Este un medic tânăr, care a parcurs integral calendarul de concurs, a fost declarat admis şi urmează să încheie un contract de muncă cu spitalul” – precizează dr. Adrian Wiener, director medical al Spitalului Judeţean.
Compartimentul de chirurgie toracică a fost înfiinţat în 2007 şi a funcţionat, iniţial, în cadrul Secţiei chirurgie generală, iar din 2012 a devenit compartiment de sine stătător. Activitatea Compartimentului a rămas descoperită odată ce spitalul a refuzat să mai încheie contract de prestări servicii cu dr. Kaiss Eibo, acuzat la acea vreme de către familia unei paciente de ucidere din culpă. În ciuda eforturilor repetate ale conducerii spitalului de a găsi un medic specialist în chirurgie toracică care să asigure funcţionarea Compartimentului, acest lucru a fost imposibil până acum.
Ce reprezintă pentru spital venirea dr. Emanuel Filip Frenţ şi reluarea activităţii Compartimentului de chirurgie toracică? „Înseamnă lărgirea ariei de expertiză a actului medical, înseamnă păstrarea pacienţilor care până acum ar fi fost trimişi spre alte clinici, înseamnă consulturi interdisciplinare acordate pacienţilor internaţi pe alte secţii. E un lucru bun pe care îl aşteptam de mult timp” – conchide directorul medical al Spitalului Judeţean Arad.1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor