Bani pentru firmele care angajează absolventi

De Simona Butaru
Bani pentru firmele care angajează absolventi
IMM-urile primesc sume importante de bani pentru angajarea de absolvenți din promoția 2014.

ARAD. Timp de minim 6 luni, IMM-urile care angajează absolvenţi de liceu sau de facultate din promoţia 2014 pot beneficia de subvenţii care acoperă cheltuielile salariale complete pentru posturile nou înfiinţate pentru aceştia.
„Consiliulul Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii din România – filiala Arad, informează IMM-urile că pot beneficia de subvenții pentru locurile de muncă nou create cu condiția ca întreprinderile să angajeze absolvenți din promoția 2014, de liceu sau facultate. Acești bani vor acoperi cheltuielile salariale complete pentru un salariu net de 900 de lei pentru absolvenții cu studii medii și de 1.300 de lei pentru cei cu studii superioare”, subliniază Mihaela Breaz, director executiv CNIPMMR Arad.
Banii se acordă pentru o perioadă de minim 6 luni și maximum 12 luni, iar angajatorii au obligația de a menține posturile nou create pe o perioadă de timp cel puțin egală cu cea pentru care s-a încasat subvenția. Valoarea totală estimată a subvenților care vor fi acordate este de aproximativ 80 milioane de lei, fiind estimat un număr de 1.000 de întreprinderi care vor putea beneficia de aceste subvenții.
„Înscrierea se face până la epuizarea bugetelor alocate prin tehnoredactarea/semnarea/ștampilarea și transmiterea prin e-mail a formularelor de înregistrare disponibile în format editabil și electronic pe site-ul www.aippimm.ro și www.imm.gov.ro, unde pot fi regăsite mai multe informații”, precizează conducerea CNIPMMR Arad.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !