Bani pentru locuri de muncă

De Diana Dutu
Cererile de acord pentru finanţare se transmit la minister doar prin poştă sau servicii de curierat
Cererile de acord pentru finanţare se transmit la minister doar prin poştă sau servicii de curierat
Pot fi accesaţi prin Ministerul Finanţelor Publice în perioada 24 august–18 septembrie 2015.

În perioada 24 august – 18 septembrie 2015 (cu posibilitatea prelungirii) se desfăşoară o nouă sesiune de înregistrare a Cererilor de acord pentru finanţare în baza H.G. nr.332/2014 privind instituirea unei scheme de ajutor de stat pentru sprijinirea investiţiilor care promovează dezvoltarea regională prin crearea de locuri de muncă, cu modificările şi completările ulterioare. Bugetul sesiunii este de 367 milioane lei.

Cereri

Cererile de acord pentru finanţare, însoţite de documentele justificative necesare în prima etapă de evaluare se transmit la Registratura generală a Ministerului Finanţelor Publice (str. Apolodor nr. 17, sector 5, Bucureşti) doar prin poştă sau servicii de curierat, cu confirmare de primire, menţionându-se pe plic: „Unitatea de implementare a schemei de ajutor de stat instituită prin H.G. nr. 332/2014”.
Înregistrarea cererilor la Registratura generală a Ministerului Finanţelor Publice se face doar în perioada 24 august – 18 septembrie 2015. Cererile de acord pentru finanţare înregistrate în afara acestei perioade se restituie întreprinderilor şi nu sunt luate în considerare în procesul de analiză.

Detalii

Toate informaţiile privind condiţiile ce trebuie îndeplinite în vederea obţinerii finanţării şi modul de completare a documentelor necesare se regăsesc în H.G. nr.332/2014, cu modificările şi completările ulterioare, precum şi în Ghidul solicitantului, publicate pe site-ul Ministerului Finanţelor Publice, la secţiunea Ajutor de stat – H.G. nr.332/2014.
Pe perioada de valabilitate a schemei de ajutor de stat, la adresa Formular întrebări, pot fi adresate întrebări, sesizări şi solicitări de clarificări, acestea urmând a fi soluţionate cu celeritate, în cazul în care nu sunt deja tratate în cuprinsul Ghidului solicitantului sau în cuprinsul altor documente deja publicate pe site-ul Ministerului Finanţelor Publice.

Analiză

Analiza Cererilor de acord pentru finanţare începe numai după încheierea sesiunii de înregistrare, fără a avea importanţă ordinea înregistrării la Registratura generală a Ministerului Finanţelor Publice.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !