Bilantul primului an Romana Residence: zeci de aradeni si-au implinit visul de a avea casa perfecta

2Comentarii
Bilantul primului an Romana Residence: zeci de aradeni si-au implinit visul de a avea casa perfecta
Lansat în urmă cu doar un an, în septembrie 2013, Romana Residence se află acum în topul preferințelor arădenilor când vine vorba de achiziția unei case noi. Zona în care se dezvoltă este o locație rezidențială de prestigiu care se încadrează în standardele de locuire de la care nu se abat niciodată marii dezvoltatori europeni, conform cărora o zonă bună trebuie să ofere în egală măsură natură autentică dar și apropiere de oraș.

Prin Romana Residence, zona de Nord a Aradului s-a transformat într-una foarte căutată și apreciată de oameni de afaceri, familii tinere, persoane respectabile ale orașului nostru. Practic, arădenii au înțeles că în Romana Residence se bucură de seninătatea naturii autentice dar și de avantajul de a fi atât de aproape de locul de muncă sau școala copiilor. Romana Residence a devenit într-un timp scurt o locație ideală pentru cei care apreciază aceste avantaje.
“Primul an a fost unul solicitant, însă motivul se referă la strictețea cu care am ales să executăm fiecare etapă a dezvoltării cartierului. Am avut ca obiectiv principal garantarea celor mai bune condiții de locuit dar și construcția unor case cu adevărat solide, astfel că am accentuat lucrările de introducere a tuturor utilităților în cartier și racordarea acestora la rețelele muncipiului Arad odată cu finalizarea și predarea primelor case către noii proprietari,” spune Florina Dănilă, Director General Executiv al Romana Residence.

Realizări concrete, sustenabile

La un an de la lansare, Romana Residence se mândrește cu predarea primelor case către noii proprietari, introducerea gazului, a apei curente, a electricității și a canalizării pentru fiecare casă construită, finalizarea lucrărilor de infrastructură, sistematizarea terenurilor și a grădinilor, finisarea exterioară a caselor, inclusiv aplicarea de tencuială decorativă. Până la sfarșitul lunii octombrie, se vor încheia lucrările de amenajare peisagistică și pavare a trotuarelor, instalarea stâlpilor de iluminat public precum și asfaltarea altor străzi secundare.
Odată cu încheierea acestor lucrări, conducerea Romana Residence anuntă continuarea dezvoltarii cartierului prin demararea construcției unui nou lot de peste 50 case, lansarea unor noi modele de case individuale și asigurarea în continuare a tututor utilităților.

În vizită la Romana Residence

Romana Residence este cu adevărat un cartier rezidențial cu perspective largi de dezvoltare. Așadar merită să-l vizitați, să descoperiți frumusețea acestei locații și să urmăriți modul de construcție a caselor.
Accesul în cartier se face direct de pe Calea Zimandului, Nr. 03, la cateva sute de metri de la ieșirea din Grădiște, pe partea dreaptă.

Informații și ofertă case noi în Romana Residence: 0728 458 458 / 0722 658 140
www.romanaresidence.ro2Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor