Biserica Catolică Grădişte, bijuterie pusă în lumină

De Diana Dutu
Biserica Catolică Grădişte, bijuterie pusă în lumină
Cei care au trecut în ultima lună prin Grădiște au observat, cu siguranță, Biserica Catolică din cartier. Pe timp de seară, sfântul lăcaș atrage atenția oricui datorită faptului că e luminat puternic de stâlpii de iluminat public din jurul său.

Preotul paroh Kalapiş Damian spune că nu știe cine – ce instituție, ce firmă – s-a îngrijit de iluminarea bisericii și precizează că nu a existat nicio solicitare în acest sens din partea enoriaşilor sau a membrilor din comitet. Cu atât mai mult este lăudabil gestul celor care au decis să pună în evidenţă arhitectura bisericii pe timpul nopţii.

„Este un gest deosebit, este un semn al grijii şi al respectului faţă de comunitatea noastră şi faţă de biserica noastră. Mă simt foarte onorat şi îmi exprim recunoştinţa faţă de de toţi aceia care se află la conducerea oraşului. De asemenea, mai vreau să mulţumesc domnului primar Gheorghe Falcă pentru tot sprijinul şi pentru toată susţinerea din ultimii ani. Cu acest sprijin am reuşit să ne întreţinem şi înfrumuseţăm biserica noastră minunată care, cu turnul ei falnic, veghează neîncetat asupra cartierului Grădişte şi care este una din nepreţuitele bijuterii ale oraşului nostru” – punctează preotul paroh Kalapiş Damian.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !