Bucura-te de iarna in cele mai calduroase apartamente din Arad! Via Romana. Poftiti acasa!

Bucura-te de iarna in cele mai calduroase apartamente din Arad!  Via Romana. Poftiti acasa!
Atunci când vin primele zile de toamnă, când ploaia răcește totul în jur iar zilele sunt tot mai reci și scurte, tot ce ne dorim este să ajungem cât mai repede acasă, la căldură. Dar ce ne facem atunci când în apartament este la fel de frig ca și afară?

Soluția la această situație am găsit-o noi, la Via Romana.  Am construit unul dintre cele mai bine izolate ansambluri rezidențiale din Arad.

În primul rând, apartamentele noastre au la bază principiul izolării termice încă de la faza de alegere a materialelor de construcții. Vorbim astfel de cărămidă de ultimă generație, material ce garantează un consum energetic redus şi costuri reduse la încălzire. În plus, la Via Romana toate apartamentele sunt compartimentate exclusiv din cărămidă.

În al doilea rând, izolarea exterioară a clădirii am realizat-o din polistiren de 10 cm.  Polistirenul de 10 cm are unul dintre cei mai buni indici de izolare a căldurii fiind polistirenul recomandat climei și temperaturilor din zona de vest a României.

De asemenea, la Via Romana am investit în tâmplarie PVC de calitate și în instalații termice durabile astfel ca temperatura ambientală interioară să fie optimă, să nu existe diferențe notabile între pereții exteriori și cei interiori sau între podea și tavan.

 

Astfel, la Via Romana, am ales să învestim  în calitatea vieții celor care locuiesc sau vor locui aici, pentru a oferi cea mai bună alternativă la apartamentele vechi, care din păcate nu se bucură de atât de multe avantaje.

Alege și tu, așadar, ca iarna aceasta să locuiești într-unul dintre cele mai călduroase apartamente din Arad, alege să te bucuri de zăpadă, de sărbătorile de iarnă sau de aerul tare al dimineții fără grija căldurii de acasă. Oferă-le celor dragi un cămin călduros și mereu primitor.

OFERTA LUNII OCTOMBRIE LA VIA ROMANA –  Apartament 2 camere, bucătărie, baie, hol – 37.990 euro, TVA inclus.

Contactează acum unul dintre consilierii noștri de vânzări pentru a afla mai multe detalii despre apartamentele Via Romana:

Ramona – 0736 300 400

Andreea – 0720 400 289

Florin – 0728 458 458