Bugetul, în dezbatere organizată de USR

De Andreea Pintea
1Comentariu
Bugetul, în dezbatere organizată de USR
USR Arad va organiza luni, 22 ianuarie, o dezbate cu arădenii pe proiectul bugetului local.

Uniunea Salvați România a anunțat că va organiza o dezbtaere având ca temă proiectul bugetului local pe anul 2018. Dezbtaerea se va desfășura la sediul USR Arad, strada Dimitrie Bolintineanu, numărul 5, etaj 4.

„Un dialog real între contribuabili și administrație este absolut necesar pentru a asigura gestionarea eficientă a resurselor provenite din taxe și impozite, scopul dezbaterii organizate de USR fiind de a colecta ideile și doleanțele oamenilor și a le transmite ulterior decidenților. Alături de cetățeni vom căuta să identificăm nevoile orașului și ale locuitorilor săi precum și măsura în care sunt ele acoperite de planurile administrației locale.

În cadrul dezbaterii va fi făcută o prezentare pe scurt a surselor de venit prognozate ale municipiului Arad, a modului în care sunt alocate acestea diverselor capitole de cheltuieli, punând accent pe raportul între secțiunile de dezvoltare și funcționare”, a punctat Vlad Botoș, președintele USR Arad.

Deputatul USR Arad, Sergiu Vlad, a completat: „Administrația a prezentat pentru anul 2018 un proiect de buget local care nu aduce nimic nou, fiind menținută viziunea din ultimii ani – cea care a adus prejudicii orașului. Observăm că nici de data aceasta primăria nu a distribuit vreo sumă pentru finanțarea proiectelor alese de cetățeni. Rolul dezbaterii pe care o organizăm este de a avea un contact direct cu oamenii, pentru a înțelege mai bine – prin dialog – care sunt prioritățile lor și ale orașului. Este calea cea mai sigură pentru a administra eficient banii arădenilor”.1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor