Capsunari în Danemarca

De Diana Dutu
Capsunari în Danemarca
Ofertei fermierului danez i se adaugă alte 591 de locuri de muncă vacante în judeţul Arad.

ARAD. 35 de locuri de muncă pentru recoltarea de căpşuni în Danemarca. Oferta este valabilă până la sfârşitul acestei luni şi se adresează celor interesaţi din întreaga ţară. Pentru zona de vest, selecţia candidaţilor se va face la Oradea, la ea urmând să participe doar persoanele invitate în urma preselecţiei. Preselecţia va fi efectuată de către consilierul EURES din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea ForŢei de Muncă Arad.

Dar să vedem care sunt datele ofertei de locuri de muncă pentru căpşunari în Danemarca. Durata contractelor de muncă este de 6-7 săptămâni, 6 zile pe săptămână, în medie 25-30 de ore pe săptămână. Munca se desfăşoară la o fermă ecologică, în aer liber. Sezonul de recoltare a căpşunilor începe aproximativ la începutul lui iunie şi se termină în jurul datei de 15 august. Plata muncii se face în funcţie de cantitatea recoltată (la kilogram). Se plăteşte echivalentul în coroane daneze a aproximativ 1 euro brut/kg.

Candidaţii trebuie să aibă minimum 18 ani şi să ştie limba engleză (nivel mediu). Sunt preferaţi lucrătorii cu experienţă anterioară la culesul căpşunilor. Se acceptă şi cupluri. Căpşunarii trebuie să fie motivaţi şi flexibili în privinţa programului.

Arădenii care îndeplinesc aceste condiţii şi sunt interesaţi de locurile de muncă oferite de fermierul danez pot afla mai multe informaţii pe următorul link: http://www.duborgjordbaer.dk/job-application.html.

Ofertă locală bogată

Potrivit datelor rezultate din declaraţiile agenţilor economici privind locurile de muncă vacante, în evidenţele Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă, ieri erau înregistrate 81 de oferte pentru 591 de locuri de muncă în Arad, judeţul nostru situându-se pe locul trei pe ţară după Cluj (1472 locuri de muncă) şi Bucureşti (1009 posturi).0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !