Casa Româno-Chineză şi Pecica, vizitate de ambasadorul Chinei

De Adriana Barbu
2Comentarii
Casa Româno-Chineză şi Pecica, vizitate de ambasadorul Chinei
Ambasadorul Extraordinar și Plenipotențial al Republicii Populare Chineze în România, Xu Feihong, a lăudat activitatea de excepţie a preşedintelui Casei Româno-Chineze, filiala Arad.

Laude, mulţumiri peste mulţumiri şi multe planuri de viitor. Aşa putem rezuma vizita Ambasadorului Extraordinar și Plenipotențial al Republicii Populare Chineze în România, domnul Xu Feihong la Casa Româno-Chineză, filiala Arad. Lizica Mihuţ, preşedintele Casei Româno-Chineze, l-a primit pe oficial cu trei rânduri de mulţumiri, dar şi cu o nouă invitaţie de a veni în Arad, pentru a treia oară, cu ocazia ediţiei cu numărul 4 a Simpozionului româno-chinez, organizat de instituţia pe care o conduce, în toamnă, la Arad. Au curs mulţumirile pentru primarul Falcă şi consilierii locali, care au votat proiectele Casei Româno-Chineze, susţinute din fonduri locale, pentru mass-media şi pentru Asociaţia Con Brio, mereu alături de Casă. Lizia Mihuţ a prezentat planurile sale de viitor legate de relaţiile româno-chineze, dar şi reuşitele, amintind aici că tocmai joi (cu ocazia vizitei ambasadorului) se va deschide primul club româno-chinez din Arad, la Pecica, o iniţiativă care a plecat de la dânsa.

A venit rândul ambasadorului Republicii Populare Chineze, Xu Feihong, să-i mulţumească preşedintelui Lizica Mihuţ pentru implicarea deosebită, precizând că a făcut mai multe decât oricine altcineva pentru relaţiile româno-chineze şi concluzionând: „Doamna Lizica Mihuţ, când îşi propune ceva, şi face. E temelia pentru edificiul relaţiilor româno-chineze”.

După câteva planuri de viitor, pe tema dezvoltării relaţiilor comerciale româno-chineze, prezentate de oficialul străin, delegaţia s-a deplasat la Pecica, unde programul pregătit cu ocazia vizitei – care a debutat cu vizitarea fermei de bivoli de aici şi zona industrială – s-a întins până la ora 21.00 seara şi a inclus şi inaugurarea primului club româno-chinez din țară, condus de însuşi primarul Petru Antal.2Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor