Centru recreational la Lipova

De JA-D.O.
9Comentarii
Centru recreational la Lipova
Lipova – model pentru Arad în ceea ce priveşte reconversia spaţiilor militare.

LIPOVA. Miercuri a fost tăiată panglica noului Centru Recreaţional Orăşenesc din Lipova. Este vorba de fosta Casă a Armatei, imobil preluat de Consiliul Local de la Ministerul Apărării în anul 2007 într-o stare avansată de degradare şi acum renovat complet cu fonduri europene. „S-a reabilitat o clădire reprezentativă pentru comunitatea locală, care la momentul demarării proiectului se afla în stare avansată de degradare, nefiind folosită de foarte mulţi ani. Clădirea Casa Armatei este acum accesibilă întregii comunităţi locale în vederea petrecerii timpului liber într-un climat adecvat. Oferta este variată: şi tinerii, şi persoanele vârstnice se vor simţi bine în noul centru de agrement al oraşului”, a declarat Dan Damian, consilier judeţean, cel care a sprijinit acest proiect pe parcursul derulării lui.

 

Imaginea de astăzi

Centrul recreativ orăşenesc are astăzi o sală de festivităţi cu capacitate de 200 de locuri, dotată cu vestiare şi grupuri sanitare pentru artişti. Tot aici funcţionează un club de zi pentru pensionari şi un club de zi pentru elevi. Imaginea unui centru modern de recreere orientat spre cultură este completată de noua Bibliotecă, dotată cu sală de lectură, care permite vizitatorilor acces nelimitat la Internet. De asemenea, a fost amenajată o sală de proiecţii şi audiţii. Toate sălile sunt dotate cu mobilier modern, de cea mai înaltă calitate. Proiectul a fost gândit în aşa fel încât să ofere tuturor şansa de a-l utiliza din plin, clădirea fiind amenajată cu căi de acces speciale şi grupuri sanitare pentru persoanele cu dizabilităţi. Toate acestea fac din Centrul recreativ orăşenesc Lipova un loc unic în judeţul Arad! Directorul centrului a fost numit Tinu Vereşezan.

„Centrul va deservi cetăţenii oraşului Lipova, tineri sau vârstnici, care vor găsi aici un spaţiu adecvat pentru petrecerea timpului liber, pentru lectură, informare şi vizionare la TV sau în direct a diferitelor spectacole cultural-artistice”, a declarat în faţa asistenţei primarul Lipovei, ing. Mircea Jichici.

La evenimentul de la Lipova au participat autorităţi locale, parlamentari, feţe bisericeşti.9Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor