Cetateni de onoare

De JA-D.O.
Cetateni de onoare
LIPOVA. Prin Hotărâre a Consiliului Local Lipova, doi vrednici locuitori ai celui de-al doilea oraş al judeţului Arad au primit onorantul titlu de „Cetăţean de Onoare” pentru serviciile aduse oraşului şi pentru viaţa şi activitatea lor dedicată binelui comun.

Este vorba de fostul director al Staţiunii de Cercetare şi Producţie Pomicolă Lipova, ing. Nicolae Voştinar, un specialist în agricultură care vreme de mai multe decenii a condus această vestită staţiune de cercetare şi producţie în domeniul pomiculturii, cu care a obţinut rezultate remarcabile, Lipova fiind în acele timpuri un pol al agriculturii judeţene şi naţionale.

Al doilea cetăţean de onoare este prof. Mircea Olariu, dascăl care a luminat minţile a zeci de generaţii de elevi şi cărora, ca profesor de geografie şi director de liceu, le-a inoculat dragostea pentru natură, pentru plaiurile frumoase ale României şi nu numai. Prof. Olariu a mai contribuit la prestigiul Lipovei şi prin pasiunea cu care a fotografiat, a descris şi a publicat în imagini şi cuvinte locuri, momente şi oameni în diverse ipostaze, în special din Lipova şi de pe Valea Mureşului.

„Este o bucurie pentru orice primar să aibă ocazia de a mulţumi şi răsplăti, cu cel mai mare respect şi consideraţie, activitatea unor concetăţeni care merită toată stimă pentru munca lor de o viaţă şi care vor rămâne pentru totdeauna în amintirea urmaşilor” a declarat primarul Mircea Jichici.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !