CFR anunță întârzieri între Curtici și Arad. Din toamnă: 160km/oră!

De D.L.
Reactualizat la:
10Comentarii
CFR anunță întârzieri între Curtici și Arad. Din toamnă: 160km/oră!
Lucrările de punere în funcțiune a noilor instalații de centralizare electronică aferente proiectului feroviar „Frontieră – Curtici – Arad” vor pricinui călătorilor întârzieri de aproximativ 20-30 minute/tren. Vestea bună este că, din toamnă, se va circula cu 160 km/oră!

CFR SA informează că după finalizarea perioadei de testare, în perioada 22 — 31 august 2016, pe raza Sucursalei Regionale CF Timișoara, în stațiile CF: Glogovăț, Șofronea, Arad și Curtici (precum și în intervalele dintre stații) se vor desfășura lucrări de punere în funcțiune a sistemelor de semnalizare și telecomunicații pentru: instalațiile de centralizare electronică; instalațiile automate de la trecerile la nivel cu calea ferată (BAT și SAT); echipamentele aferente sistemului de centralizare; sistemele de avizare a publicului călător și sistem electronic din Centrul de Management al Traficului (CMT).

CFR notează că aceste lucrări de modernizare au fost prevăzute în cadrul proiectului de Reabilitare a liniei c.f. Frontiera — Curtici — Simeria, parte componenta a Coridorului IV Pan — European pentru circulația trenurilor cu viteza maxima de 160 km/h — Secțiunea: Frontiera — Curtici — Arad — km 614 (Tronsonul 1) și au fost executate de către — Asocierea ALSTOM—SWIETELSKY — ASTALDI—EUROCONSTRUCT — DAFORA.

Punerea în funcțiune a acestor noi sisteme de semnalizare se face concomitent cu scoaterea din funcțiune a sistemelor de semnalizare existente, iar din motive de siguranță, pentru o scurtă perioadă de timp circulația trenurilor se va face dupa procedura „Cale liberă”, conform reglementărilor specifice ale CFR. Din aceste motive atenționăm publicul călător, că în perioada desfășurării acestor lucrări de punere în funcțiune, trenurile de călători pot înregistra întârzieri de aproximativ 20-30 minute/tren.

„Compania Națională de Căi Ferate CFR S.A. își cere scuze pentru disconfortul creat dar iși exprimă în același timp speranța că publicul călător va înțelege eforturile susținute pentru realizarea unei infrastructuri modernizate și implicit obținerea unor servicii de calitate”, se spune în comunicatul CFR SA.10Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor