Chiar si Zeus ajunge in amurg

De Simion Todoca
Reactualizat la:
Chiar si Zeus ajunge in amurg
Dincolo de toate comentariile, speculaţiile, minciunile parşive şoptite pe culoare de către fricoşi sau răcnite pe toate canalele de comunicare,de către cei încrâncenaţi, un lucru este clar: Partidul Democrat, acel partid care a fost singurul reprezentant al dreptei în vâltoarea postrevoluţionară care nu permitea decât stânga dusă la extrem a câştigat lupta cu Traian Băsescu.

Disperarea cu care acoliţii Băsescului se agaţă de orice fir de pai demonstrează cât se poate de clar că Traian Băsescu a folosit Partidul Democrat ca pe o unealtă proprie, bună de aruncat atunci când nu-i mai foloseşte. Chiar în timpul desfăşurării convenţiei am spus că Elena Udrea, Monica Macovei şi celelalte trompete ale lui Băsescu o ţin maţu-gaia cu schimbarea, când, de fapt, adevărata schimbare ar fi victoria lui Blaga, adică scoaterea partidului de sub talpa lui Băsescu.

Nu odată, în discuţiile cu parlamentari arădeni ai PDL, am avut surpriza ca aceştia să-mi spună că nu sunt deloc de acord cu transformarea guvernării într-o dictatură, la comanda lui Zeus, recte Traian Băsescu, pe care l-au urmat cu ochii închişi, deoarece părea cu adevărat preocupat de soarta poporului român. Spuneau că, desigur, comandantul suprem are un plan care nu este la îndemâna lor, s-au dus pe principiul biblic crede şi nu cerceta, ştie Zeus ce face, că de aia-i Zeus.S-au lămurit, destul de târziu, că nu era Zeus, ci un actor al dracului de bun care juca acest rol. Ar fi putut să-şi dea seama de impostură atunci când Hera, contrar mitologiei, nu s-a luptat cu el, ci i-a devenit slugă. Sau te pomeneşti că o fi invers?

Certa este că, vorba lui Adrian Păunescu, deodată a venit o ploaie mare, iar actorul care a ieşit în stradă să-şi cumpere ceva salam, având şi sceptru, având spadă, ca voievod peste un neam, s-a confruntat cu şuvoiul de apă căzută din cer, care a dezlipit peruca, a şters fardurile, iar trecătorii, care înainte de venirea ploii i se închinau, au rostit a lehamite, întorcând capul : “Lăsaţi-l dracului, e un actor “

Taguri: , , , ,


0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !