Concurs – Pariezi pe premiile JA, etapa 6

De Daniel Scridon
Reactualizat la:
Concurs – Pariezi pe premiile JA, etapa 6
Marele premiu este un Crăciun de vis pentru două persoane la Hotel Parc din Moneasa.

ARAD. Continuă Pariezi pe premiile JA, concurs organizat de Jurnal Arădean şi Aradon – întins pe durata a 11 etape – cu sprijinul a patru parteneri care asigură fondul de premiere. Marele premiu este un Crăciun de vis pentru două persoane oferit de Hotel Parc din Moneasa. De asemenea, Saller şi Paradisul Copiilor oferă primilor cinci clasaţi echipament sportiv şi produse electrocasnice. În plus, cea mai bine clasată dintre reprezentantele sexului frumos va fi premiată cu o cină romantică pentru două persoane oferită de Hotel Iris (str. Căpitan Ignat nr 1).

hotel-moneasa

Punctaj

Modul de punctaj este următorul: 1 punct – se acordă dacă aţi intuit echipa care câştigă sau în cazul unui rezultat de egalitate, altul decât cel indicat de dvs; 2 puncte – va primi cel care va da rezultatul exact al jocului; 3 puncte – vor fi acordate pentru nominalizarea corectă a marcatorului (atenţie, unul singur pentru fiecare dintre meciuri) din respectivul joc sau în situaţia în care concurentul va opta pentru scorul de 0-0 şi va preciza faptul că nimeni nu va înscrie în respectivul joc. Mai mult, pentru fiecare gol înscris în plus de jucătorul nominalizat de dvs , veţi primi câte un punct bonus.

iris11

Nu uitaţi, pronosticurile dvs sunt valide doar dacă sunt trimise – toate cinci – , pe adresa de email daniel.scridon@informmedia.ro până cu 30 minute înaintea începerii primului joc din talonul de concurs.

Încă o minge

Ca noutate, în ediţia III a concursului nostru se acordă premii de etapă. Concurentul care va aduna cele mai multe puncte într-o etapă va câştiga o minge de fotbal oferită de Saller. Singurul participant în etapa a 5-a care a obţinut un punctaj din două cifre s-a dovedit a fi Silviu Purda (11 puncte), care este aşteptat vineri, ora 12, pentru a-şi ridica premiul de etapă. A fost o rundă extrem de săracă în puncte.

paradisul-copiilor11

În clasamentul general, după cinci etape, conduc: 1-2.Molnar Alexandru şi Bota Sergiu 41 p, 3-4.Torok Ladislau şi Torok Ladislau jr. 40 p; 5-6.Maghiar Petre şi Crişan Gheorghe 36 p; 7.Mara Amalia 35 p, 8-10. Hamza Ioan, Molnar Margareta şi Kramer Ioan 34 p. În Top 3 feminin le găsim pe: Mara Amalia 35 p, Margareta Molnar 34 p şi Bota Andreea 33 p.

saller11

Talon 5

1.CFR Cluj – Astra Giurgiu

2.Minerul Motru – FC UTA

3.FC Zalău – Naţional Sebiş

4.Crişul Criş – Progresul Pecica

5.FC Barcelona – Real Madrid0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !