Concurs pe postul lui Drăgan

De Diana Dutu
Concurs pe postul lui Drăgan
Consiliul Judeţean a anunţat organizarea concursului pentru ocuparea funcţiei de administrator public al judeţului Arad.

După ce consilierii judeţeni au aprobat, în şedinţa extraordinară din 3 septembrie, criteriile, procedura şi atribuţiile specifice pentru ocuparea postului vacant de administrator public din cadrul aparatului de specialitate al Consiliului Judeţean Arad, postul a fost scos la concurs. Anunţul a fost făcut public la începutul acestei săptămâni, pe site-ul Consiliului Judeţean Arad.
Concursul se organizează la sediul Consiliului Judeţean Arad, în data de 29 septembrie, ora 10.00 (proba scrisă), iar în data de 1 octombrie, ora 14.00, este programată proba de interviu. Dosarele de înscriere la concurs se pot depune până vineri, 18 septembrie, ora 12.00, la Serviciul Gestiune Resurse Umane din cadrul CJ Arad (camera EI 05).

Condiţii

Între condiţiile specifice pe care trebuie să le îndeplinească cei care doresc să ocupe postul de administrator public, amintim: *studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul ştiinţelor economice, tehnice sau juridice; *cel puţin cinci ani vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei; *perfecţionări (specializări) – certificat ECDL Complet; *abilităţi manageriale şi de comunicare.
Condiţiile generale necesare ocupării postului vacant mai sus menţionat sunt cele prevăzute la art.3 din H.G. nr.286/2011 pentru aprobarea Regulamentului–cadru privind stabilirea principiilor generale de ocupare a unui post vacant sau temporar vacant corespunzător funcţiilor contractuale şi a criteriilor de promovare în grade şi trepte profesionale imediat superioare a personalului contractual din sectorul bugetar plătit din fonduri publice, cu modificările şi completările ulterioare.

Vacantare prin demisie

Reamintim, postul de administrator public din cadrul aparatului de specialitate al Consiliului Judeţean Arad a devenit vacant după ce Cristian Drăgan a demisionat din această funcţie (11 august). Decizia lui Drăgan a venit în contextul arestării preşedintelui CJ, Nicolae Ioţcu, pentru trafic de influenţă. Se pare că cel care l-a denunţat pe Ioţcu a fost chiar Cristian Drăgan, om de încredere al preşedintelui CJ Arad.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !