Conflictul Stark-Parvulescu, la tribunal

De Diana Dutu
Reactualizat la:
32Comentarii
Erika Stark si Dan Pârvulescu
Erika Stark si Dan Pârvulescu
Dr. Dan Pârvulescu a dat în judecată Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Arad, contestând decizia de concediere.

ARAD. „Născut” în cadrul instituţiei, mediatizat de Jurnal arădean şi Aradon, conflictul dintre conducerea Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Arad şi dr. Dan Pârvulescu, medic şi preşedinte al Comisiei de Evaluare Complexă a Persoanelor Adulte cu Handicap din cadrul Direcţiei, s-a mutat la tribunal. Dr. Pârvulescu şi-a dat în judecată fostul angajator, contestând decizia de concediere semnată de directorul Erika Stark. S-au consumat deja două termene în dosarul judecat de Tribunalul Arad, DGASPC Arad fiind pusă în situaţia de a face dovada comunicării deciziei concedierii către contestator.

Scurt istoric

Reamintim, în luna septembrie a anului trecut, Erika Stark ne declara că medicului Dan Pârvulescu „i s-a desfăcut contractul de muncă, conform Codului Muncii. Nu și-a făcut treaba. La începutul lunii august, nu a venit cinci zile la serviciu. Fără să anunţe, fără să aibă cerere de concediu.”

De cealaltă parte, dr. Pârvulescu susţine că deţine un document oficial, semnat de directorul general al DGASPC de atunci, Valentina Pocola Buzura, prin care i se aprobă plecarea (pe post de însoţitor al unor tineri din locuinţe sociale) într-o tabără la Braşov şi în care se precizează că va putea beneficia de zile libere compensatorii. La începutul lunii august – susţine dr. Pârvulescu – tocmai recupera acele zile „pentru care, potrivit legislaţiei, nu trebuie să se facă cerere”. Dr. Pârvulescu mai contestă şi faptul că a fost informat că i s-a desfăcut contractul de muncă în timp ce se afla în concediu de odihnă. De fapt, fostul preşedinte al Comisiei de Evaluare Complexă a Persoanelor Adulte cu Handicap spune că a aflat că e concediat chiar de la Jurnal arădean/ Aradon, şi nu de la cei care au luat decizia concedierii…32Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor