Construim poduri, pentru că podurile unesc!

32Comentarii
Construim poduri, pentru că podurile unesc!
© Material comandat de PNL/scris de PNL cod mandatar financiar PNL 21160042
Primarul Municipiului Arad, Gheorghe Falcă, spune că administrația pe care o conduce de 12 ani a făcut lucruri mari pentru Arad și pentru arădeni, având curajul de a se implica în construirea infrastructurii mari.

„Am dovedit că suntem administrația care am reușit să facem lucruri mari pentru Arad și pentru arădeni. Totodată, am dovedit că suntem administrația care am avut curaj să ne aplecăm asupra infrastructurii mari, să construim. Și am construit mult în Arad, am reabilitat și construit poduri, pentru că podurile unesc! Iar în viitor vom continua să construim, pentru că iubim Aradul!”, spune primarul Gheorghe Falcă.

În ultimii ani, administrația Falcă a reușit reabilitarea a două poduri și două pasaje, dar și construcția pasarelei de la Ștrandul Neptun.

„Am reușit în acești ani de administrație să reabilităm două poduri mari și importante pentru Arad, podul Decebal și podul Traian. Am reușit reabilitarea celor două mari pasaje ce duc spre cartierele Micălaca și Grădiște. Am reușit să construim și pasarela peste râul Mureș, pasarela de acces spre Ștrandul Neptun”, mai spune primarul Falcă.

POZA 2

POZA 3

POZA 4

POZA 5

POZA 6

Totodată, edilul Aradului spune că lucrările de construcție pentru astfel de obiective mari vor continua cu modificarea structurii de traversare a podului Traian și cu un nou pod între strada Andrei Șaguna și cartierul Aradul Nou.

„Am construit și vom continua să construim. În perioada următoare ne-am propus să modificăm strucura de traversare a podului Traian, lucru ce presupune construcția unui pod exact lângă podul Traian. Acest nou pod presupune mutarea liniei de tramvai și a unui sens de mers pentru mașini, urmând ca pe podul Traian să existe un singur sens pentru mașini, dar și accesul pietonal și piste pentru biciclete. Această decizie prelungește automat durata de viață a podului Traian. Totodată, vom construi un nou pod peste râul Mureș, un pod care va face legătura între strada Andrei Șaguna și cartierul Aradul Nou. Aici vom construi inclusiv legăturile rutiere între strada Andrei Șaguna și Calea Timișorii”, a mai spus Gheorghe Falcă, primar al Municipiului Arad și președinte al PNL Arad.

POZA 7

POZA 8

POZA 932Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor