Contestația lui Alin Văcean a fost admisă

De Adriana Barbu
Reactualizat la:
4Comentarii
Contestația lui Alin Văcean a fost admisă
ARAD. Directorul Filarmonicii va rămâne pe mai departe în fruntea instituţiei cel puţin până când noua evaluare va avea loc.

Directorul Filarmonicii de Stat Arad, Alin Văcean nu a reușit să convingă prima comisie de examinare că merită să rămână directorul Filarmonicii arădene, dar a depus contestaţie pe soluţia dată de membrii acesteia. Noua comisie de soluţionare a contestației, votată în pripă, în timpul ultimei ședințe de CLM, după ce membrii numiţi iniţial s-au retras, a admis marți, 12 mai, contestația lui Alin Văcean. Informația ne-a fost furnizată la cald, imediat după acceptarea contestației.

Ce va urma? Se vor relua toate procedurile, pentru ca activitatea managerială a lui Alin Văcean să fie evaluată încă o dată, de o altă comisie. Se va elabora, cel mai probabil, un nou proiect de hotărâre, prin intermediul căreia va fi numită o nouă comisie de evaluare şi o altă comisie de soluţionare a contestaţiilor. Cel puţin până atunci, managerul Alin Văcean va conduce destinele Filarmonicii de Stat Arad, una dintre principalele ţinte din această perioadă fiind deplasarea la Praga pentru susţinerea unui concert.

Reamintim cititorilor, că la prima evaluare a activităţii manageriale a lui Alin Văcean, cea la care nu obținuse nota 7.00, minimum necesar, directorul Filarmonicii a venit însoțit de fratele său, Adrian Văcean, și de un cameraman, care a filmat întreaga ședință. Chiar și momentul în care îl amenințase pe șeful comisiei de examinare, consilierul local Cătălin Lazurca. E aproape sigur că următoarea evaluarea va avea parte de acelaşi tratament din partea managerului.4Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor