Contractele care ne aduc apa mai calda

De Monica Ardelean
6Comentarii
A crescut temperatura apei la CET FOTO:JA
A crescut temperatura apei la CET FOTO:JA
A început semnarea noilor contracte dintre asociațiile de proprietari și CET Hidrocarburi.

ARAD. Au negociat şi în cele din urmă au ajuns la o formă a contractului acceptată de ambele părţi.

Atât ULALA, cât şi Cet Hidrocarburi au stabilit de comun acord noi prevederi între asociaţiile de proprietari şi furnizorul de agent termic, CET Hidrocarburi Arad, şi a început semnarea contractelor în noua lor formă.

Cele mai importante prevederi

Printre modificările aduse și care, cel puțin teoretic, vor îmbunățăți calitatea serviciilor pe care le primesc arădenii este și temperatura de livrare a apei, care trebuie să fie între 55 și 60 grade C.

„Condițiile de livrare a apei calde menajere sunt superioare ca parametri, vechiului contract. Temperatura de livrare a apei calde, la consumator, va fi între 55-60 grade Celsius. Se prevăd modalitățile de facturare a utilităţilor furnizate pe perioada nefuncţionarii contoarelor, a anunțării schimbării tarifelor la facturare, cât și a elementelor de calcul minime utilizate la facturare”, a mai punctat câteva modificări vicepreședintele ULALA, Vasile Arion.

Acțiune în derulare

Semnarea contractelor a început la începutul lunii martie iar procesul se anunță unul destul de îndelungat. „Totul depinde de felul în care asociațiile de proprietari (prin reprezentanții legali), înțeleg să depună documentele solicitate de furnizor încă din luna ianuarie a.c. Nu putem aprecia când vom încheia această acțiune. Facem un apel (pe aceasta cale) către toți reprezentanții asociațiilor de proprietari care nu au depus Cererea de informații, completată și însoțită de documentele solicitate, să se implice în colectarea acestor date și să le depună la Registratura societății”, a precizat Marina Plaveți, purtător de cuvânt al CET Hidrocarburi Arad.6Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor