De pe alte drumuri spre Arad-Felnac

De Alin Gherasim
1Comentariu
Bani pentru Arad-Felnac FOTO: A.G.
Bani pentru Arad-Felnac FOTO: A.G.
Banii alocaţi pentru modernizarea a două drumuri judeţene au fost trimişi spre lucrările de pe Arad-Felnac.

Consiliul Judeţean Arad (CJA) a reprioritizat lucrările de modernizare a drumurilor judeţene şi a mutat fondurile de pe o lucrare pe alta. În ultima şedinţă, consilierii au votat diminuarea unor sume de pe două drumuri judeţene şi mutarea banilor pe modernizarea şoselei care leagă Aradul de Felnac. „În programul de investiţii pe anul 2015 au fost incluse mai multe obiective finanțate din excedentul bugetar al anilor precedenți. În urma aplicării procedurilor de achiziții publice pentru servicii de proiectare și întocmire a documentațiilor tehnico-economice s-au repartizat unor obiective de investiţii sau altora deja existente în funcţie de prioritatea realizării lor, urmând a se modifica repartizarea excedentului”, spun cei de la CJA.
Astfel, a fost diminuată suma de pe drumul Firiteaz-limită judeţ cu 412.000 lei şi suma de pe drumul Tauţ-Camna-Luguzău cu 555.000 de lei. Banii au fost mutaţi spre modernizarea drumului Arad-Felnac, lucrare demarată în primăvara acestui an şi care aşteaptă în continuare banii de la Guvern, lucrarea fiind cuprinsă în Programul Naţional de Dezvoltare Locală. O dată cu această mutare, societatea care a câştigat licitaţia pentru lucrarea de pe Arad-Felnac va continua să lucreze la modernizarea şoselei respective, una dintre cele mai proaste din judeţ.1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor