Diseminare proiecte europene

De Vasile Filip
Diseminare proiecte europene
Au fost prezentate 26 de proiecte derulate pe parcursul ultimului an în județul Arad.

La Liceul Tehnologic „Francisc Neumannn” din Arad, a avut loc, recent, Sesiunea de diseminare a proiectelor Europene implementate în județul Arad, în anul școlar 2015-2016.

După cum ne-a informat inspectorul şcolar Laura Nădăban, purtător de cuvânt al I.Ş.J. Arad, „au fost invitate să participe toate unitățile școlare din județ care au derulat în acest an școlar proiecte finanțate de Comisia Europeană prin programul Erasmus+ și proiecte de succes eTwinning, precum și unități școlare care au dorit să se informeze cu privire la oportunitățile oferite de acest program. Cei peste 100 de participanți la acest eveniment ne-au demonstrat că la nivelul județului Arad există un interes crescut pentru implicarea în proiecte de parteneriat cu finanțare europeană”.

Au fost prezentate 26 de proiecte derulate pe parcursul ultimului an în județul Arad: 17 proiecte de mobilități Erasmus+ acțiunea cheie 1, 5 proiecte de parteneriat strategic Erasmus+ Acțiunea cheie 2 și 1 proiect eTwinning.

Pentru prezentarea rezultatelor proiectelor participante la sesiunea de diseminare, fiecare instituție care și-a promovat proiectul a avut la dispoziție un stand pe care și-a expus produse ale proiectelor realizate până în prezent, sub forma unei expoziții. Fiecare participant a avut astfel ocazia, pe lângă promovarea proiectului lor, să vină în contact cu alți participanți la eveniment, să viziteze expoziția organizată să împărtășească experiențele trăite în mobilități.

Evenimentul a fost organizat de Inspectoratul Școlar Județean Arad, în colaborare cu Liceul Tehnologic „Francisc Neuman” Arad, Asociația EDUCAȚIO, Asociația Millenium Centre și Clubul Sportiv Experiența Multisport.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !