SCRISORI: Doamna a ajuns la pensie!

Reactualizat la:
Interviu JA, cu Marioara Gozman FOTO: JA
Interviu JA, cu Marioara Gozman FOTO: JA
Iată că am ajuns să aud şi despre ieşirea la pensie a unei Doamne care a dus greul începând cu Oficiul de Asigurări Sociale de Pensii şi până la Casa Judeţeană de Pensii, măcinându-şi nervii calmând nervii altora, fără a claca.

Am avut onoarea de a mă număra printre lucrătorii din subordinea Doamnei, cu aproape 20 de ani în urmă. Vai, ce mulţi ani au trecut! Dar îmi audc aminte de o şefă care a găsit mereu o cale de a linişti pe oricine cu o vorbă calmă, chiar dacă avea de-a face cu persoane iritate. Ne-a iubit cu părintească alintare pe noi, subalternii, şi pe toţi cei care apăreau cu felurite nemulţumiri reale sau provocate de neînţelegerea articolelor legislaţiei. Stabilirea drepturilor de pensie, recalcularea acestora, adăugirea unor perioade de vechime prezentate ulterior, majorările drepturilor acordate prin decrete şi HCM-uri făcute cu „capul”, până s-a ajuns la introducerea unor programe de calculator mai mult sau mai puţin reuşite, apăreau adesea în visele lucrătorilor, tulburându-le somnul de recuperare.

Să faci faţă avalanşelor de operaţii, îndeplinind cu cinste aplicarea corectă a prevederilor legilor ce se modificau mereu peste noapte, timp de o viaţă, într-un sector considerat de mulţi ca fiind de „balamuc”, presupun o muncă eroică.

Să aveţi parte, doamnă Marioara Gozman, de sănătate pentru a putea duce la îndeplinire activitatea de alinare a suferinţelor celor care au fost „clienţii” dumneavoastră, pensionarii.

Cu mult respect, vă sărută mâna, pensionarul

EMILIAN JIVAN

ARAD

Bucuria de a deveni pensionar0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !