Două noi blocuri ANL pe Voinicilor

De Diana Dutu
4Comentarii
Două noi blocuri ANL pe Voinicilor
© Bloc ANL pe strada Voinicilor FOTO: JA
Imobilele vor avea parter, trei etaje şi mansardă, urmând să găzduiască 40 de apartamente.

„Construire locuințe pentru tineri, destinate închirierii, zona Micălaca Est III, regim de înălțime P+3E+M (40 unităţi locative)”. Astfel „sună” cel mai proaspăt proiect imobiliar care se va realiza în municipiul Arad. Chiar dacă titularul proiectului este Primăria, blocurile se vor construi prin intermediul Agenţiei Naţionale pentru Locuinţe. Imobilele ar urma să fie amplasate în vecinătatea celorlalte blocuri ANL construite la capătul străzii Voinicilor.

„Planurile ANL prevăd construirea a două blocuri cu un regim de înălțime Parter + 3 Etaje + Mansardă, în care să fie amenajate 40 de apartamente. Cele două blocuri vor fi situate în zona Micălaca Est III. Utilitățile aferente vor fi realizate din fonduri alocate de la bugetul local al municipiului Arad. În acest context, a fost aprobat studiul de fezabilitate care presupune construirea branşamentelor la apă, canal, gaz şi curent electric” – a declarat pentru Jurnal arădean/ Aradon Ralu Cotrău, purtător de cuvânt al Primăriei Municipiului Arad.

În momentul de faţă, pe „Lista de priorităţi a solicitanţilor care au acces la locuinţele pentru tineri construite prin Agenţia Naţională pentru Locuinţe” se regăsesc nu mai puţin de 558 de persoane. E vorba de tineri cu vârste cuprinse între 18 şi 35 de ani (la data depunerii cererii), care nu își permit să cumpere sau să închirieze o locuință de pe piața liberă.

Iererhia

Ei sunt ierarhizaţi în funcţie de criterii privind situaţia locativă actuală, starea civilă şi persoanele aflate în întreţinere, starea de sănătate, vechimea solicitării, nivelul de studii şi de pregătire profesională, dar şi alte situaţii speciale.4Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor