Ecomediu pe 310 metri patrati

De Monica Ardelean
Reactualizat la:
Ecomediu pe 310 metri patrati
Conferințe, dezbateri și prezentări legate de problemele de mediu se desfășoară în aceste zile la Expo Arad.

ARAD. Startul târgului de ecomediu s-a dat ieri la Expo Internațional. Sunt prezente firme din domeniul deșeurilor, a igienizării domeniului public, institute de cercetare și facultăți de profil de la universități din țară, Parcuri naturale etc. Au fost organizate 30 de standuri și spații exterioare de expunere în suprafață totală de 310 mp (140 mp interior și 150 mp exterior) . Accentul este pus în special pe conferințele organizate în cadrul târgului care dezbat problema deșeurilor, a biodiveristății, a calității aerului și solului, pericolul ambroziei etc.
La deschidere au participat oficialități locale și regionale care au punctat importanța organizării unor asemenea târguri, a declanșării de dezbateri pe teme legate de mediu. “Cea mai mare responsabilitate pentru poluarea mediului o avem noi toți, prin activitățile pe care le întreprindem zilnic. Fie că vorbim de persoane fizice, companii mari sau mici, fiecare trebuie să conștientizeze că este nevoie de mai multă implicare în aplanarea procesului de poluare şi distrugere a mediului înconjurător” a punctat Gheorghe Seculici, președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Arad.

Program joi și vineri

Conferinţa internaţională „Practici și experiențe în domeniul protecţiei mediului” – Recuperarea, sortarea și reciclarea deşeurilor – între orele 11:00 – 17:00 iar vineri între orele 11.00 -13.00, Conferinţa internaţională „Practici și experiențe în domeniul protecţiei mediului”- Biodiversitate.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !