Elevii claselor a IV-a de la Colegiul „Preparandia Dimitrie Ţichindeal” au obţinut rezultate remarcabile la examenele MOVERS ȘI FLYERS.

1Comentariu
Elevii claselor a IV-a de la Colegiul „Preparandia Dimitrie Ţichindeal” au obţinut rezultate remarcabile la examenele MOVERS ȘI FLYERS.
,,Astăzi am avut bucuria de a înmâna elevilor claselor a IV-a de la Colegiul Național “Preparandia Dimitrie Țichindeal” Arad diplomele celor care au urmat modulele de pregătire organizate de Centrul Cambridge Arad și au promovat Examenele Cambridge Movers și Flyers într-un cadru festiv, la Festivitatea de premiere a sfârșitului de an școlar”, a declarat Directorul de Marketing al Centrului Cambridge Arad, prof. Adela Redeș.

Recunoașterea și echivalarea Certificatelor de YLE a fost posibilă prin adresa Ministerului Educației și Cercetării Științifice nr. 400029 care precizează conform adresei oficiale din partea Cambridge English Language Assesment 121m/07.05.2015 echivalarea nivelui A1 și A2 de cunoaștere a Limbii Engleze cu nota 10.

Colegiul Național Preparandia D. Țichindeal a devenit Centru de Evaluare în urma sesiunilor de examene YLE, KET, PET, CAE și FCI susținute de elevii din Colegiu și din alte unități de învământ. În urma Protocolului de colaborare încheiat în acest an școlar 2014-2015 între Asociația Repere–București, formator recunoscut de Cambridge ESOL reprezentată de d-na Președinte, Prof. Nadia Isăilă și d-na Director Marketing Centrul Cambridge Arad, prof. Adela Redeș și Colegiul Național D. Țichindeal s-a depus o activitate intensă de pregătire și organizare a Examenelor susținute prin Eurolingva Examination Centre, reprezentată de Vicepreședinte, Prof. Cristian Veres.

În acest sens aducem mulțumiri d-lui director prof. Sorin Haiduc și d-nei Director adjunct prof. Corina Uzum ai Colegiului D. Țichindeal pentru implicare, promovare și munca în echipă pe care am desfășurat-o la fiecare sesiune de examene. De asemenea mulțumim d-lor profesori de la Catedra de Limba Engleză, a Colegiului D. Țichindeal, d-lui prof. Alexandru Bratu pentru promovare și susținerea în organizarea examenelor pentru obținerea Certificatelor de atestare a Limbii Engleze recunoscute internațional.

Felicări elevilor pentru rezultatele obținute și pentru promovare a examenelor cu punctaje mari dovedind competențe lingvistice și de cunoaștere a Limbii Engleze conform standardelor ESOL Examinations Centre – University of Cambridge iar pe perioada de vacanță îi așteptăm la Școala de vară organizată de Centrul Cambridge Arad.

Elevii de la Colegiul Național D. Țichindeal care au promovat examenele Young Learners respectiv Movers și Flyers cu rezultate remarcabile sunt: RALUCA ADOC, STEFAN ARBONIE, RAFAELA FARCAS, GIULIA FILDAN, ALEXIA GABOR, CRISTINA IOJA, STEFANA LAZAR, DAIANA DARA MILIN, SABRINA LUANA PACURAR, BRIANNA POPOVICI, ALESIO ANDREI PUF, PATRICK DANIEL SABAU, MAIA SALAJAN, VLAD SARANDAN, MIHNEA VODA, RAZVAN TETULEA, ANDREIA LUMINITA TENT, MELISA BRADEAN, PAULA MAGA, ALEXANDRA PITURESCU, IULIA PUSCASU, MIHNEA REMETEAN, ARTHUR STETCU, CHRISTIAN ADOMNICAI – STANCIU, ALEXANDRA CLEESCU, THAISA ARIANA ISAC, BOGDAN FLORIN MOGA, IOANA MORCAN.

Precizăm că Centrul Cambridge Arad a încheiat parteneriate educaționale și protocoale de colaborare cu mai multe unități de învățământ din Arad: Liceul de Artă ,,Sabin Drăgoi”, Colegiul Tehnic de Construcții și Protecția Mediului Arad, Școala Gimnazială ,,M.Eminescu” Școala Generală,,Caius Iacob” Școala Gimnazială ,,Avram Iancu” Palatul Copiilor Arad.

D.M. Centrul Cambridge Arad,
Prof. Adela Redeş1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor