Forta Civica, in municipiu

De Simion Todoca
Forta Civica, in municipiu
ARAD. Partidul „Forţa Civică ” arădeană a reuşit să „construiască ”, în scurt timp, şi organizaţia municipală. Alături de preşedintele pe judeţ, Alexandru Lupu, preşedintele interimar pe municipiu, Mirel Talpeş, a prezentat câteva date privind organizaţia, precum şi modul în care doreşte să acţioneze pe eşichierul politic.

Alcătuită din (deocamdată) 90 de membri, este structurată pe colegiile electorale, urmând ca şefii departamentelor să-şi asume sarcina de a înfiinţa organizaţii pe secţiile de votare. Împreună cu preşedintele interimar au mai fost aleşi în Biroul Permanent Municipal opt membri, printre care Oana Toma, secretar general, Daniela Vincze- trezorier, Alexandru Gui- preşedintele organizaţiei de tineret şi Adina Moisa- preşedinte organizaţia de femei. Preşedintele Mirel Talpeş şi-a exprimat satisfacţia că majoritatea covârşitoare a membrilor este alcătuită din oameni care nu au mai fost pe la alte partide, Forţa Civică îndreptându-şi eforturile spre cei dezamăgiţi de clasa politică. Din păcate, spune proaspăt alesul lider, oamenii de calitate sunt în continuare reticenţi faţă de intrarea în politică.

Forta Civica dezminte migrarile catre PNL 

Forta Civica Arad, tur de forta 0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !