GAL-urile, prezenţă puternică la Târgul de agricultură

De Adriana Barbu
1Comentariu
Standul FNGAL de la Agromalim 2015 Foto: V.G.
Standul FNGAL de la Agromalim 2015 Foto: V.G.
Au standul lor impunător şi îşi spun povestea de succes la târgul la care prezenţa lor a devenit obligatorie. Este vorba de cele patru GAL-uri (Grupuri de Acţiune Locală) existente pe raza judeţului Arad, care cu toate şi-au dat întâlnire la cel mai important târg din oraş sub pălăria Federaţiei Naţionale a Grupurilor de Acţiune Locală din România (FNGAL), pe care o reprezintă cu cinste.

La cea de a XXVI- ediţie a Târgului Internaţional de Agricultură – AGROMALIM, locul unde s-au întâlnit mai toţi experţii din acest domeniu – agricultori, fermieri, oameni de afaceri –, reprezentanţii GAL-urilor arădene îşi prezintă realizările defel de neglijat pentru etapa de programare 2007-2013 şi planurile de viitor pentru următoare etapă de programare 2014-2020. Succesele obținute de cele patru GAL-uri locale în cei doar patru ani de la înființarea lor i-au atras la standul FNGAL pe agricultorii care vor să beneficieze şi ei de contracte de finanţare. Şi nu sunt puţini. În plus, dezvoltarea rurală va fi legată, pe viitor, în tot mai mare măsură de aceste grupuri de acţiune locală, aşa că oferta lor se va dovedi extrem de interesantă pentru toţi cei din domeniu.
Reprezentanţii GAL-urilor Lunca Mureşului de Jos, Podgoria Miniş-Măderat, Microregiunea Văilor Crişurilor Alb şi Negru şi Valea Superioară a Crişului Alb -căci despre acestea este vorba – vor fi prezenţi pe tot parcursul târgului la stand oferind informaţii despre noua etapă de finanţare 2014-2020, fondurile care vor fi disponibile pentru agriculturi, noile măsuri, importanța crescută a GAL-urilor în dezvoltarea rurală etc.1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor