Împotriva stresului la locul de muncă

De Valentin Goran
Împotriva stresului la locul de muncă
O serie de evenimente și activități destinate creșterii gradului de sensibilizare față de stresul la locul de muncă vor fi realizate în luna octombrie, de către Inspectoratul Teritorial de Muncă Arad. Totul pentru a marca „Săptămâna europeană pentru sănătate şi securitate în muncă”. Sloganul ales de către organizatori pentru acest an este „stresul sub control”.

Campania se axează în principal pe: creşterea gradului de sensibilizare privind problema tot mai serioasă a stresului şi a riscurilor psihosociale la locul de muncă; furnizarea şi promovarea utilizării unor instrumente şi orientări simple şi practice pentru gestionarea riscurilor psihosociale şi a stresului la locul de muncă; sublinierea efectelor pozitive ale gestionării riscurilor psihosociale şi a stresului la locul de muncă, inclusiv a argumentelor economice.

„Aşa cum în anul 2014, ITM Arad a fost unul din inspectoratele care a întrunit reprezentanţii a 10 inspectorate din ţară, şi nu numai, în acest an, inspectoratele teritoriale de muncă care vor fi gazdă sunt: ITM Cluj, ITM Ilfov, ITM Iaşi şi ITM Timiş”, a declarat Ecaterina Isac, inspector șef ITM Arad.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !