În căutarea unui colţ de poveste în Arad

De Adriana Barbu
8Comentarii
În căutarea unui colţ de poveste în Arad
Studenţii de la Facultatea de Design, puşi în competiţie de un dezvoltator imobiliar pentru amenajarea unii spaţiu verde, pentru un premiu de 200 de euro.

Se lucrează altfel în Arad. La coarda sensibilă. Iar privaţii pare că au decis că a venit momentul să fie tot mai activi în viaţa Aradului. Dezvoltatorul imobiliar Urbanna e unul dintre privaţii care vor să schimbe câte ceva prin oraş. Şi, ca atare, a încheiat de curând un parteneriat cu Facultatea de Design din cadrul Universităţii Aurel Vlaicu din Arad. Care e scopul acestui parteneriat? Studenţii anului I, coordonaţi de Claudiu Ionescu şi Laurian Popa, au intrat în competiţie pentru realizarea unui proiect de amenajare a spaţiului verde aferent blocului Mureş Bucura, situat pe Calea Iuliu Maniu şi a zidului ce împrejmuieşte respectivul teren. Studenţii au făcut măsurători la faţa locului şi urmează să vină cu propuneri. Spaţiul va fi supranumit Colţ de poveste şi va fi destinat petrecerii timpului liber. „Locatarii blocului Mureş Bucura sunt ca o comunitate. Marea majoritate sunt tineri, iar Colţul de poveste le va permite să petreacă timpul liber împreună într-un mod plăcut”, a declarat Cristina Lazurca, Marketing Manager la Urbanna.

De unde ideea?

Dar de unde a venit ideea colţului de poveste? Reprezentanţii dezvoltatorului imobiliar spun că le-a venit ideea acestui parteneriat atunci când s-a pus problema reabilitării zidului care împrejmuieşte spaţiul verde. „Aveam două opţiuni, să-l tencuim şi să-l zugrăvim ca să se potrivească cu blocul de apartamente sau să-l oferim ca spaţiu de exprimare unor artişti aflaţi la început de drum şi care au nevoie de ocazii să-şi demonstreze talentul şi creativitatea. A doua variantă ni s-a părut mai avantajoasă pentru toată lumea”, a mai spus Cristina Lazurca.
Proiectul câştigător va fi premiat cu 200 de euro şi va fi folosit pentru reabilitarea spaţiului verde şi a zidului împrejmuitor.

Cine e Urbanna

Urbanna este un dezvoltator imobiliar din Arad care a finalizat numeroase proiecte de succes aici. Pe lângă complexul de apartamente Mureş Bucura, Urbanna mai deţine spre vânzare spaţii comerciale în cartierul Micălaca 300 şi terenuri destinate construcţiei de case cu proiect personalizat în cartierul Subcetate. DSC_04778Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor