Informare direct(ă) de la JA

De Diana Dutu
Reactualizat la:
Informare direct(ă) de la JA
ARAD. Aceasta e principala aşteptare a cititorilor noştri. Jurnal arădean se îngrijeşte să o onoreze zi de zi.

Jurnal arădean i-a premiat, ieri, cu câte 200 de lei pe câştigătorii concursului „Premiile de fidelitate” din luna aprilie. Între aceştia s-au aflat şi doi cititori care poartă numele Gheorghe, Sfântul Mucenic sărbătorit la 23 aprilie. Ei au fost primii care ne-au vorbit despre Jurnal arădean şi despre bucuria de a se număra printre cei mai norocoşi abonaţi fideli.

„Sunt mulţumit de conţinutul ziarului, pe care îl buchisesc cu drag. Cât o să mă ţină sănătatea, continui cu abonamentul la Jurnal arădean şi cu completarea talonului la «Premiile de fidelitate» şi… cât mai pică pleaşca pe mine, nu mă supăr” – spune Gheorghe Pârvulescu din Zimandu Nou, unul dintre sărbătoriţii zilei de ieri. „Eu vreau să mulţumesc redacţiei Jurnal arădean pentru câştigarea acestui premiu. Am fost surprins să văd că, după atâta timp, am câştigat şi eu. Mă bucur foarte tare şi vă mulţumesc” – punctează cel de-al doilea sărbătorit, Gheorghe Todea.

Cuvinte de recunoştinţă ne-au fost adresate şi de către Marina Aurelia Crişan, din Vărădia de Mureş: „Vă mulţumesc pentru efortul pe care îl depuneţi zi de zi pentru a ne ţine la curent cu noutăţile. Câte zile oi avea, în continuare mă voi abona la dumneavoastră” – promite cititoarea noastră fidelă, aflată la primul câştig din viaţă. Apoi, ea i-a felicitat pe toţi cei care şi-au sărbătorit onomastica de Sf.Gheorghe, „inclusiv pe domnul doctor Gheorghe Furău, de la Matern, care şi-a început cariera la noi în sat”.

Arădeanul Teodor Burnar a ţinut să ne împărtăşească aşteptările pe care le are el, dar şi alţi cetăţeni, de la Jurnal arădean: „Cea mai mare dorinţă a noastră, a locuitorilor Aradului, este ca ziarul să ne aducă la cunoştinţă toate problemele care se întâmplă în municipiul şi judeţul Arad. Jurnal arădean este sursa noastră de informare directă.”

DIANA DUŢU
diana.dutu@russmedia.ro

Ce fac cu banii

Teodor Rus va folosi cei 200 de lei primiţi de la Jurnal arădean pentru a-i face un cadou nepotului său Raul, de zece ani, care „învaţă foarte bine” – după cum ne-a mărturisit printre lacrimi bunicul. Ioan Jurj din Ghioroc va transforma premiul în „mâncare pentru puişori”. Andrei Condea din Bârsa va achiziţiona nişte piese pentru bicicleta cu care circulă de câte ori are nevoie. Ambrozie Bisorca şi-a delegat soţia să ridice premiul de fidelitate, iar doamna e hotărâtă să-şi cumpere un cadou cu cei 200 de lei. Petru Nistor din Zimandu Nou va împărţi banii celor doi copii ai săi. Şi Patric şi Carina se vor bucura de premiul de fidelitate câştigat de bunicii lor.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !