Injunghiata de 27 de ori de concubin

De Ioana Costas
Reactualizat la:
Injunghiata de 27 de ori de concubin
ARAD. Un copil de doar 3 anişori a rămas fără mamă şi fără tată, după ce acesta din urmă a ucis-o pe femeie, ajungând apoi după gratii şi aşteaptă acum judecata. Victima şi agresorul aveau o relaţie de concubinaj de mai mulţi ani din care a rezultat şi un copil.

Pentru că bărbatul obişnuia să consume frecvent băuturi alcoolice şi devenea violent, femeia a luat copilul şi au părăsit casa în care locuiau toţi trei. Victima s-a întors în casa părintească. Din acel moment, bărbatul nu şi-a mai găsit liniştea, făcându-şi un scop din a o convinge pe mama copilului său să se reîntoarcă. A ameninţat-o cu moartea, atât pe femeia pe care o iubea cât şi pe tatăl vitreg al acesteia. Tot ce vroia bărbatul era ca iubita şi copilul lui să se întoarcă la domiciliul lor, indiferent de preţul pe care trebuia să-l plătească pentru a-i vedea înapoi acasă.

Plângeri

Pentru că nu mai suporta ameninţările, femeia şi familia acesteia au depus plângeri împotriva lui, însă le-au retras la scurt timp. „În cursul anului 2012, Parchetul de pe lângă Judecătoria Gurahonţ a pronunţat trei soluţii de neîncepere a urmăririi penale (persoanele vătămate şi-au retras plângerile) şi una de scoatere de sub urmărire penală şi aplicare a unei sancţiuni administrative faţă de inculpat pentru comiterea infracţiunilor de ameninţare şi violare de domiciliu”, se arată în rechizitoriul întocmit de procurorii arădeni.

Teroarea

Potrivit actului acuzator „întrucât victima a refuzat să reia convieţuirea cu inculpatul, acesta în seara de 04.01.2013, în jurul orei 19, aflându-se într-o stare avansată de ebrietate, s-a deplasat la locuinţa părinţilor victimei pentru a-i solicita din nou să se întoarcă la domiciliul său împreună cu copilul minor. Cu acea ocazie inculpatul C.F.N. a ameninţat că, dacă victima nu va reveni la domiciliul său, o va omorî atât pe ea, cât şi pe tatăl acesteia şi pe copilul minor în vârstă de trei ani care erau de faţă. În acel moment au intervenit martorii M.A., M.M. şi C.D.I. care se aflau şi ei la locuinţa părinţilor victimei, solicitându-i inculpatului să plece şi folosind chiar forţa fizică pentru a-l tempera. Inculpatul a apelat atunci numărul 112 solicitând sprijinul organelor de poliţie. În urma apelului, în aceeaşi seară, la locuinţa părinţilor victimei a intervenit un echipaj de poliţie care a aplicat inculpatului o amendă contravenţională şi l-a îndepărtat de acolo, transportându-l la domiciliul său, în localitatea Hălmagiu”.

Crima

A doua zi, în jurul orei 08,30, bărbatul a revenit din nou la casa părintească a concubinei sale. Bărbatul i-a cerut disperat să se reîntoarcă la el. De data aceasta, femeia a ieşit în faţa casei ca să discute cu tatăl copilului ei şi a fost de acord să se plimbe împreună până la magazinul din localitate pentru a cumpăra ţigări. Pe drum însă, cei doi s-au luat la ceartă deoarece femeia nu vroia să se întoarcă la el. Ce a urmat pare a fi desprins din filmele thriller. Femeia a fost înjunghiată de 27 de ori. Concubinul a scos cuţitul şi a înjunghiat-o cu o furie oarbă vecină cu nebunia. „Din certificatul medico legal al Serviciului de Medicină Legală Arad reiese că victimei i s-au aplicat un număr de 27 de lovituri de cuţit în zone vitale, moartea acesteia datorându-se hemoragiei externe masive şi a hemoragiei interne consecutive unor plăgi multiple tăiate-înţepate în zona cervicală cu secţionarea ambelor vene jugulare şi a laringelui, asociate cu o plagă penetrantă la nivelul hemitoracelui stâng şi la nivelul lobului superior al plămânului stâng”, prezintă procurorii faptele în rechizitoriul întocmit în acest caz.

Bărbatul şi-a lăsat concubina să sângereze până la moarte şi a fugit. După câteva minute a sunat la Poliţie, a povestit ce a făcut şi s-a predat poliţiştilor din Hălmagiu.

CITESTE SI:

Bagata in coma de concubin

Strangulata in masina de fostul concubin0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !