Investitie de 123.000 de euro la DDAC

De Diana Dutu
6Comentarii
Sediul DDAC FOTO: JA
Sediul DDAC FOTO: JA
În curtea sediului Direcţiei de Dezvoltare și Asistență Comunitară, se va construi o clădire pentru relaţiile cu publicul şi registratură.

ARAD. O clădire nouă, destinată relaţiilor cu publicul şi registraturii. Aşa sună cel mai recent proiect al Direcţiei de Dezvoltare şi Asistenţă Comunitară (DDAC) din Arad. Deocamdată, proiectul se află în faza studiului de fezabilitate, urmând să prindă contur începând de anul viitor. Durata de realizare a investiţiei este de 24 de luni. În ceea ce priveşte costurile, acestea se ridică, potrivit estimărilor, la aproximativ 123.000 de euro. Finanţarea ar urma să fie asigurată din bani de la bugetul local.

Practic, este vorba de construcţia unui nou corp de clădire în curtea sediului DDAC, situat pe Calea Radnei nr.250 (Calul Bălan). Imobilul se va alinia la frontul stradal, spre nord. E vorba de o construcţie cu un singur nivel, a cărei suprafaţă utilă se ridică la 144 mp. Înăuntru vor fi amenajate două săli de consiliere, o sală de registratură, o sală de şedinţe, casieria, două grupuri sanitare şi holuri.

„Este extrem de necesară această investiţie pentru că spaţiul pentru relaţii cu publicul, pe care îl avem în prezent la Direcţie, este foarte mic. De asemenea, este important să aducem într-un singur loc tot ceea ce înseamnă relaţii cu publicul, să comasăm totul într-un spaţiu. Vom avea şi accesibilizare pentru persoanele cu dizabilităţi care, astfel, vor avea posibilitatea să ajungă mult mai uşor la birourile noastre. Nu în ultimul rând, prin noua construcţie vom asigura colegilor un mediu de lucru câte de cât decent” – punctează Erika Stark, director al DDAC Arad.

Flux mediu

Conform conducerii Direcţiei de Dezvoltare şi Asistenţă Comunitară Arad, fluxul mediu zilnic al beneficiarilor care apelează la serviciile de relaţii cu publicul este de circa 200 de persoane.6Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor