JA, hobby-ul din fiecare zi

De Diana Dutu
Reactualizat la:
Înmânarea premiilor de fidelitate, cel mai aşteptat moment FOTO: D.D.
Înmânarea premiilor de fidelitate, cel mai aşteptat moment FOTO: D.D.
A citi Jurnal arădean e una din plăcerile zilnice ale celor mai fideli abonaţi ai ziarului nostru.

ARAD. Jurnal arădean i-a premiat, ieri, cu câte 150 de lei pe cei mai norocoşi dintre cititorii săi fideli din septembrie. O întâlnire plăcută, din care am cules câteva impresii ale celor care ne citesc zi de zi…

Informaţie

„Sunt foarte mulţumită de Jurnal arădean. Îmi place conţinutul ziarului, citesc mult, cu excepţia declaraţiilor politicienilor, care mă enervează” – spune Draghina Ţuţuianu, aflată la al doilea câştig în acest an, cu „Premiile de fidelitate”. Ioan Puşcaş din Sânpaul mărturiseşte cu entuziasm că e pentru prima dată când a dat norocul peste el şi e foarte bucuros că speranţa de a câştiga s-a concretizat. Fidelul are numai cuvinte de laudă pentru ziarul la care e abonat de aproape zece ani şi la care va continua să se aboneze pentru că, citindu-l zi de zi, simte că este bine şi corect informat.

Ana Irinei are 84 de ani, dar vârsta nu o împiedică să citească Jurnal arădean. „Îmi pun ochelarii şi citesc ziarul. Îmi place foarte mult” – spune norocoasa, aflată la al doilea câştig la concursul nostru de fidelitate.

În numele fiului său Radu (titular al abonamentului la ziar şi al câştigului), Rodica Bunai din Pâncota ţine să puncteze: „Suntem abonaţi dintotdeauna la ziar. Nu putem sta fără el. Citim ca să fim informaţi atât în ceea ce priveşte subiectele de actualitate, cât şi cele legate de sănătate sau domeniul culinar. Pagina de sport e a soţului, că el a fost fotbalist de elită. Ziarul ne oferă multe noutăţi, e bine gândit, ne bucurăm să-l avem în casă, să-l citim. Felicitări pentru tot ceea ce faceţi!”

Bucurie

„Îmi place foarte mult Jurnal arădean şi apreciez, pe lângă lucrurile frumoase pe care le scrieţi, noutăţile legislative cu care ne ţineţi permanent la curent. E un ziar pe care îl citesc şi îl aştept cu drag. Sunt foarte fericită că am câştigat pentru că niciodată nu am mai câştigat nimic. E o dovadă că am puţin noroc” – susţine Stella Buzeşan.

Eugenia Pantea este administrator şi spune că e foarte mulţumită de Jurnal arădean pentru că de aici află foarte multe informaţii utile ocupaţiei sale. Şi ţine să-i mulţumească dr. Raveca Mărioara Nicoară pentru norocul ce i l-a purtat la tragerea la sorţi.

Abonată de ani de zile la Jurnal arădean, dar câştigătoare în premieră la Fidelitate, Maria Ardean din Vinga spune că „pentru noi, e un hobby să citim ziarul, parcă e mai palpitant decât să ne uităm la televizor sau pe calculator… Vă mulţumim pentru tot şi de acum înainte tot aşa să ţină ziarul!” – încheie cititoarea noastră fidelă.

Premiile

Ce fac câştigătorii cu cei 150 de lei? Draghina Ţuţuianu îi pune deoparte pentru nepotul său Patrick din Austria care, peste câteva luni, va sărbători majoratul. Ana Irinei va cumpăra alimente în casă. Stella Buzeşan va folosi premiul pentru a se „înzestra” cu o pereche de pantofi. Eugenia Pantea îi va dărui banii unui vecin care o ajută, lună de lună, cu depunerea talonului de concurs la ziar. Maria Ardean direcţionează premiul „direct, fiului meu”.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !