LA MULȚI ANI EKR SÂNTANA!

LA MULȚI ANI EKR SÂNTANA!
© Doamna Budea si domnul Kroop
ADVERTORIAL. Sâmbătă 7 octombrie 2017 a fost o zi importantă în cadrul S.C. EKR Elektrokontakt România S.R.L. din Sântana – ziua în care firma a sărbătorit 20 de ani de activitate.

20 de ani care au marcat nu doar viețile angajaților EKR, ci și viața orașului Sântana. S.C. EKR Elektrokontakt România S.R.L. este cea mai veche firmă mare din Sântana, în cadrul ei activând, în această perioadă, mulți dintre locuitorii orașului și ai localităților învecinate.

Importanța pe care S.C. EKR Elektrokontakt România S.R.L. o are în viața orașului Sântana a fost recunoscută și apreciată prin prezența la sărbătoarea firmei a reprezentanților Primăriei Sântana și a colaboratorilor locali, în special S.C. Agromec S.A. Implicarea socială a S.C. EKR Elektrokontakt România S.R.L. se manifestă prin susținerea și sprijinul pe care aceasta o acordă unităților de învățământ (gradinițe, Liceul Stefan Hell, case de copii) din Sântana și zona adiacentă, deși acest lucru nu este întotdeauna însoțit de publicitate.

Pentru că, după câteva zile mai mohorâte, vremea a fost frumoasă, petrecerea a avut loc în aer liber, în curtea firmei.

Deosebit de onorantă și de plăcută a fost prezența celor doi membri fondatori ai S.C. EKR Elektrokontakt România S.R.L. dl. Michael Kroop, administratorul firmei, și d-na Ana Ilica prima angajata a societatii.

Dl. Michael Kroop a prezentat activitatea de 20 de ani a firmei, arătându-se satisfăcut de realizările acesteia și încrezător cu privire la proiectele de viitor. D-na Ana Ilica a amintit de începuturile firmei, de prima întâlnire cu dl. Michael Kroop, de faptul că alegerea Sântanei ca loc de înființare a firmei nu a fost deloc întâmplătoare.

Cel mai important moment a fost cel în care au fost premiați “veteranii”, angajații care lucrează de 20 de ani neîntrerupt în cadrul firmei.

dmv_8212

De la stânga: Dl. Botos, Dl.Galgotzi, Dna.Ilica și Dl. Kroop

dmv_8213

Angajatii EKR sarbatorind

dmv_8523

Tortul de onoare EKR – 20 de ani