Lapte de 5,5 milioane de lei pentru elevi

De Alin Gherasim
1Comentariu
Lapte de 5,5 milioane de lei pentru elevi
Lapte de 5,5 milioane de lei pentru elevi
Consiliul Judeţean Arad a lansat licitaţia pentru achiziţia laptelui ce va fi împărţit elevilor din şcolile arădene.

După ce a grăbit licitaţia pentru achiziţia produselor de panificaţie pentru elevii din judeţ, Consiliul Judeţean Arad (CJA) a lansat deja şi licitaţia pentru achiziţia laptelui ce va însoţi cornul pe masa copiilor din Arad. 5,5 milioane de lei estimează că va cheltui instituţia judeţeană pentru acest produs. Şi nici nu este mult, dacă stăm să ne gândim la cât de multe porţii vor fi cumpărate. Potrivit caietului de sarcini, se doreşte achiziţionarea a 7.640.736 de porţii de lapte a câte 200 de mililitri fiecare. Fiecare porţie va fi distribuită elevilor din învăţământul primar şi gimnazial de stat şi privat, precum şi copiilor preşcolari din grădiniţele de stat şi private cu program normal din judeţul nostru în anul şcolar 2015-2016. Trebuie precizat şi faptul că porţiile de lapte nu doar că vor fi furnizate de către societatea care va câştiga licitaţia, dar aceasta va trebui să se ocupe şi de furnizarea lor în unităţile de învăţământ. Cât estimează că va plăti CJA pentru fiecare doză de lapte? 0,72 lei, preţ la care se adaugă TVA. Însă acesta este doar preţul de referinţă, cel stabilit de Guvern. Pentru că, în fapt, valoarea porţiei de lapte ar putea să scadă foarte mult. Tocmai acesta este şi criteriul care va departaja societăţile ce vor participa la licitaţie: firma care va oferi preţul cel mai mic, respectând totodată caietul de sarcini, va fi declarată câştigătoare.

Câteva zile de oferte

Societăţile care doresc să participe la această licitaţie îşi mai pot depune ofertele până în data de 11 august, la ora 9:00. În cazul în care sunt nemulţumiţi de rezultatul licitaţiei, agenţii economici pot depune contestaţie la Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor.1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor