Liceele tehnologice intra in competitie

De Monica Ardelean
Ildiko Pataki FOTO: JA
Ildiko Pataki FOTO: JA
A fost lansată ediția a II-a pentru titlurile de Excelență Crio Vest 2014.

ARAD. Pentru Titlul de Excelență Crio Vest pot concura toate licelee tehnologice din județ. Fiecare poate solicita monitorizarea ofertei de formare profesională, a activităților din cadrul unităților școlare, monitorizare făcută de către reprezentanți ai partenerilor sociali, membrii ai CLPDS (Comitetul Local de Dezvoltare a Parteneriatului Social) cu experiență pe piața muncii din Regiunea Vest.

Vor fi analizate atractivitatea ofertei de formare în raport cu cererea tinerilor, contribuția la dezvoltarea locală și regională, inovarea proceselor de învățare și raportul agenților economici cu unitatea de învățământ. „Pentru anul 2014 se propun cinci arii de excelență: atractivitate, dezvoltare, relevanță, inovare și business. Așteptăm școlile arădene să intre în competiție pentru a dovedi că sunt bune, că în liceele tehnologice se întâmplă și lucruri bune care merită cunoscute și recompensate ” a declarat Ildiko Pataki, prim vicepreședinte CRIO Vest.

Sprijin local

Și pentru prima dată anul acesta autoritățile locale arădene și-au declarat susținerea pentru acest proiect. „Am avut o întâlnire cu primarul Aradului, Gheorghe Falcă, care ne-a promis sprijinul primăriei pentru această competiție. Urmează să avem o întâlnire și cu președintele CJA, Nicolae Ioțcu, pentru că o parte din aceste școli sunt în localitățile din județ și sperăm în susținere și din partea autorității județene” a declarat Ioan Groșan, membru Crio Vest.

Ediția 2013

Anul trecut au intrat în competiția trei școli arădene din cele 29 de licee tehnologice care au obținut nu mai puțin de șase titluri de excelență: trei pentru Colegiul tehnic „Aurel Vlaicu”, două pentru Liceul tehnologic „Sava Brancovici” din Ineu și unul pentru Colegiul Particular „Vasile Goldiș” din Arad.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !