Licitație pentru marcajele rutiere din Arad

De Eugen Rogojan
1Comentariu
Licitație pentru marcajele rutiere din Arad
Primăria Municipiului Arad a demarat procedurile unei licitații pentru a semna un contract cu o firmă privată, pe o durată de patru ani, pentru „întreținere și marcaje rutiere în Municipiul Arad”.

Licitația va fi făcută prin Sistemul Electronic de Achiziții Publice, iar valoarea acordului-cadru va fi de minim 7,9 milioane de lei și maxim 16 milioane. Data limită pentru depunerea ofertelor este 16 februarie 2018, până la ora 15, urmând ca în aceeași zi, până la ora 18, să se evalueze oferta.

Conform caietului de sarcini al licitației, lucrările de întreținere sau realizare a marcajelor rutiere vor fi împărțite în două loturi. Primul lot este compus din zona delimitată de străzile Cocorilor, Pădurii, Sabinelor, Piața UTA, Piața Gării, Piața Drapelului (Podgoria), Dimitrie Bolintineanu, General Praporgescu, Gheorghe Magheru, Troiei, Pompei, Căprioarei, Vântului, limita intravilanului. Cel de-al doilea lot este constituit de zona dintre străzile Pădurii (exclusiv), Cocorilor (exclusiv), Calea Aurel Vlaicu (exclusiv), Piața Gării (exclusiv), Piațaa Drapelului (exclusiv), Dimitrie Bolintineanu (exclusiv), General Praporgescu (exclusiv), Gheorghe Magheru (exclusiv), Marginei (exclusiv), limita intravilanului.

Frecvența contractelor subsecvente va fi de minim un contract subsecvent pe an, în funcție de nevoile exprimate de către Primăria Municipiului Arad și de fondurile bugetare aprobate. Conform aceluiași caiet de sarcini, se vor executa lucrări de marcaje cu vopsea albă, marcaje cu mortar la rece, alb și roșu, marcaje termoplastic alb, roșu și verde cu galben, se vor monta butoni reflectorizanți axiali (între sensurile de mers) și în girație, dar și bandă reflectorizantă în sensurile giratorii. Interesant de menționat faptul că în caietul de sarcini sunt menționate și „lucrări de aplicare la cald – produse predefinite – biciclete”, așadar în cadrul acordului-cadru vor intra și pistele de biciclete existente sau viitoare.

Suprafața totală a marcajelor din lotului unu va fi de minim 105 mii de metri pătrați și maxim 210 mii de metri pătrați. În ceea ce privește lotul doi, suprafața marcajelor se va întinde între 70 de mii de metri pătrați și 143 de mii de metri pătrați.1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor