Licitaţie pentru Unitatea Militară din Gai

De Adriana Barbu
5Comentarii
Licitaţie pentru Unitatea Militară din Gai
În sfârşit: Primăria licitează proiectul tehnic pentru reabilitarea unităţii din Gai, pentru a muta batalionul din Cetate acolo.

Cine e interesat de reabilitarea Unităţii Militare din Gai are şansa să participe acum la licitaţia anunţată de Primăria Municipiului Arad. Aceasta se adresează operatorilor economici care vor şi pot să realizeze proiectul tehnic şi detaliile de execuţie pentru construcţia şi reabilitarea clădirii Unitatea Militară zona Gai, loturile I şi II. Toate documentele acestei licitaţii, adică caietul de sarcini, documentele suplimentare (inclusiv documentele pentru dialogul competitiv şi sistemul de achiziţie dinamic) pot fi obţinute de la sediul Primăriei Arad. Care este obiectul contractului pe care Primăria l-a scos acum la licitaţie publică? „Întocmirea proiectelor tehnice şi a detaliilor de execuţie pentru construirea de clădiri noi şi pentru reabilitarea clădirilor existente în cadrul Unităţii Militare din zona Gai”, un contract în care Municipalitatea nu are de gând să aloce procente pentru cheltuieli diverse şi neprevăzute.
Pentru lucrarea licitată acum, ce este împărţită pe loturi şi pentru care pot fi depuse oferte pentru unul sau ambele loturi, Primăria are de gând să plătească maximum 578.467, 74 lei, fără TVA. Lotul I vizează proiectul tehnic şi detaliile de execuţie pentru construirea şi reabilitarea clădirii Unitatea Militară zona Gai – construcţii noi şi instalaţii apa, canalizare, gaz, termice şi sanitare, în timp ce lotul doi vizează proiectul tehnic şi detaliile de execuţie pentru Reabilitare clădiri Unitatea Militară zona Gai. Totul ar trebui realizat în 60 de zile din momentul în care Municipalitatea va atribui contractul.
Care este criteriul în funcţie de care reprezentanţii Primăriei vor alege firma cu care vor realiza proiectele tehnice pentru unitatea militară din Gai? Aşa cum legea o impune, preţul cel mai scăzut oferit de societăţi. Termenul limită de depunere a ofertelor pentru Gai este 21 decembrie.

36 de milioane de lei

Reabilitarea unităţii militare din Gai şi construcţia de noi clădiri aici se află pe lista de priorităţi a Municipalităţii arădene în condiţiile în care transferul Cetăţii Aradului către Primărie este condiţionată de reabilitarea unităţii militare amintite mai sus, pentru mutarea batalionului militar acolo. Costurile efective ale reabilitării unităţii militare din Gai sunt imense: doar 8 milioane de lei sunt reţelele. Per total, s-a calculat un necesar care să includă atât proiectele, cât şi execuţia, inclusiv utilităţile o sumă de 8 milioane de euro (undeva la 36 milioane lei).5Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor