M10, în registrul partidelor politice

De Simion Todoca
1Comentariu
Mircea Pereş Foto: JA
Mircea Pereş Foto: JA
Coordonatorul M10 Arad, Mircea Pereş, îşi exprimă satisfacţia pentru înscrierea definitivă a partidului în registrul partidelor politice şi face apel la toţi cetăţenii care s-au săturat de actuala clasă politică să se alăture „alternativei la sistemul transpartinic”.

„Acest moment marchează apariţia pe scena politică a unei alternative la tot ce a existat până acum. Acesta este şi motivul pentru care M 10 a fost creeat : o alternative la sistemul transpartinic, corupt care guvernează România de mai bine de 20 ani.
Astăzi, România este într-un moment de cotitură în care cu toţii trebuie să facem o alegere, rămânem în apatie, resemnaţi, mulţumindu-ne să criticăm fără să intreprindem absolut nimic pentru a face o schimbare, sau ne mobilizăm şi decidem că a venit momentul să luptăm cu sistemul corupt în care PSD şi PDL + PNL fac afaceri împreună, simulând apartenenţa la două doctrine diferite, simulând interesul pentru cetăţean” spune liderul organizaţiei arădene.

În opinia sa, este momentul ca toţi cetăţenii de bună credinţă, care muncesc cinstit, fără să fie implicaţi în politica aducătoare de profituri uriaşe ilicite, nu doar să aplaude acţiunile energice ale justiţiei împotriva corupţiei, ci să-şi exprime sprijinul pentru aceasta. „M 10 este partidul care luptă efectiv cu clasa politică actuală, este partidul care doreşte schimbarea întregului sistem, este partidul care doreşte să nu mai existe baroni locali, M 10 este partidul care va promova principiul potrivit căruia STATUL este în slujba cetăţeanului şi nu cetăţeanul în slujba statului. Trebuie să profităm de victoriile pe care DNA şi sistemul judiciar le au asupra corupţiei. Trebuie să ne exprimăm sprijinul total pentru justiţie, pentru că aceasta nu acţionează împotriva cetăţeanului simplu, care munceşte cinstit şi plăteşte taxe şi impozite, ci împotriva corupţilor care se îmbogăţesc pe seama muncii noastre. Trebuie să o facem ACUM, înainte ca actualii decidenţi ai destinelor ţării, PSD şi PDL + PNL, partide care întotdeauna au încercat să controleze justiţia, să îşi revină şi să reinstaureze sistemul pe care îl promovează şi îl menţin de atât timp, predându-l de la unul la altul cu ocazia fiecărei schimbări de putere. Pentru toate acestea vă invităm pe voi, cetăţenii urbei şi nu numai, să vă alăturaţi Partidului M 10, nu cu bani ci cu o idee, cu un gând, fiecare cu ceea ce simte că poate să facă pentru a schimba ceva şi mai cu seamă, cel mai important, în ziua în care vă exprimaţi votul cântăriţi foarte bine cui îl acordaţi”, declară Mircea Pereş.1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor