Maria Paşcalău, director şcoală: „O femeie puternică poate oricând schimba destine”

Maria Paşcalău, director şcoală: „O femeie puternică poate oricând schimba destine”
Să îţi pese de cei din jur, să doreşti să fii tot mai bună, cea mai bună, fără urmă de blazare şi cu toate deciziile asumate.

Este o adevărată mână de fier în învățământul arădean, ambițioasă, tenace și puternică, știe ce vrea și știe și calea către ținta propusă. Rareori se întâmplă să nu ajungă acolo unde își dorește. O femeie puternică care a transformat o școală gimnazială într-un etalon al școlii arădene și acum sunt mari șanse să o transforme din nou, de data aceasta într-un liceu puternic de informatică. Maria Pașcalău, directorul Școlii Gimnaziale nr. 5 din Arad, este ceea ce azi se numește o femeie de succes. Care este secretul? Cum poți deveni un om important în comunitatea în care trăiești?

„Nu cred că este vreun secret și nici nu mă consider o femeie de succes, ci mai degrabă o femeie împlinită, în plan profesional, managerial și familial. Cred că ceea ce este cu adevărat important pentru a excela în orice domeniu este să îți placă ceea ce faci, să-ți pese de cei din jurul tău și să îți dorești să fii tot mai bun. Nu este permisă blazarea sub nici o formă. Atunci va veni cu siguranță și respectul din partea celorlalți. Cred că fiecare femeie poate face față cu cel puțin același succes funcțiilor deținute de un bărbat, cred că poate duce la bun sfârșit orice tip de proiect. Gimnazială nr. 5, din septembrie Liceu Național de Informatică Arad, este un proiect de viață, un proiect drag pe care mi l-am asumat și pentru care voi lupta în continuare. Și sper ca tinerele care vor învață aici să devină femei puternice, să se impună în domeniile în care vor profesa. Nimic nu le poate sta în cale atâta timp cât excelează în ceea ce fac și au un sistem de valori corect calibrat. Sper să nu uite că o femeie puternică poate oricând schimba destinul celor din jur. Cu multă muncă, seriozitate și un pic de curaj” – a încheiat Maria Pașcalău.

„O femeie puternică poate oricând schimba destinul celor din jur”0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !