Mircea Cărtărescu la întâlnirea cu elevii de la Liceul de Artă

De Monica Ardelean
Mircea Cărtărescu la întâlnirea cu elevii de la Liceul de Artă
„ Discuția secretă” s-a purtat vineri la orele amiezii la Liceul de Artă între Mircea Cărtărescu și tinerii care au fost prezenți la locul întâlnirii.

O discuție caldă, non formală, despre artă, artiști, despre oportunism și valoare, despre modestie și vanitate. O discuție sinceră la care tinerii nu s-au sfiit să participe și de la care, cu siguranță, au plecat cu mai multe întrebări decât cu certitudini, întrebări care le vor deschide însă calea către propriile răspunsuri.
Discuțiile secrete vor continua, spre știința tuturor, astăzi (vineri, 5 iunie) la Cinema Arta de la orele 20.30 în cadrul Cenaclului Literar la care vor participa Mircea Cărtărescu, Cecilia Ștefănescu, Svetlana Cârstea, Ioana Nicolaie, Cezar Paul Bădescu, T.O. Bobe, Angelo Mitchievici, Sorin Gherghuț și în nocturnă, de la orele 23.00 în Cafeneaua Literară Joy’s cu Dan Sociu, Moroșan Irina Bruma, Cristina Ispas, Ionuț Chiva, Rareș Moldovan și Bogdna Coșa.
Sâmbătă discuțiile se vor purta la Librăria Scienta unde de la orele 16.00 se va desfășura lectura publică: Hose Pablo, Romulus Bucur, Mihai Vieru urmată de la orele 17.30 de lansări de carte ale autorilor: Svetlana Cârstea, T.S. Khasis, Ionelia Cristea, Dmitri Miticov și Andrei Dósa.
Seara, de la 20.30 se merge la Cafeanua literară pentru o întâlnire cu Andrei Mocuța, Gabi Eftimie, Lavinia Braniște, Bogdan Alexandru Stănescu și Silviu Gherman iar de la orele 22.00 va începe seara americană: Andrei Codrescu și Anselm Berrigan.
Duminică, de la orele 11.00 în Garden Party de la Activ Club va fi decernat premiul Discuțiilor Secrete.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !