Munca le-a adus moartea!

De Simona Butaru
Munca le-a adus moartea!
Două persoane şi-au pierdut, anul trecut, viaţa în urma accidentelor de muncă raportate în judeţul Arad.

ARAD. Anul 2013 a fost unul negru din punct de vedere al accidentelor de muncă înregistrate în judeţul Arad. Două persoane şi-au pierdut chiar viaţa, în urma accidentelor petrecute la locul de muncă. În total, potrivit datelor statistice centralizate la nivelul Ministerului Muncii, în judeţul Arad s-au accidentat nu mai puţin de 83 de persoane, dintre care 2 s-au accidentat mortal, iar alte 81 au rămas cu incapacitate temporară de muncă. Dintre aceştia, 8 salariaţi au rămas cu invaliditate, iar ceilalţi şi-au reluat, după o perioadă, serviciul. Ca un lucru pozitiv, se observă că în anul precedent nu s-au înregistrat accidente colective. În judeţul Arad, a fost înregistrat în 2013 un număr mediu de salariaţi în total de 101.510 persoane.

Tot mai mulţi

Ţinând cont de cifrele publicate de Inspectoratul Teritorial de Muncă, în 2013 s-au înregistrat cele mai multe accidente de muncă din anul 2010 până acum. În 2010, au fost raportate 73 de accidente de muncă, cu un număr total de angajaţi accidentaţi de 82 de persoane. În 2011, s-au înregistrat 65 de accidente de muncă, cu 71 de accidentaţi. În 2012, s-au raportat 82 de accidente de muncă. În acest an, însă, numărul accidentaţilor a fost de 85.

Mai puţin grav

Începând din anul 2010, până în anul 2012, inclusiv, anual, în judeţul Arad s-au înregistrat câte 5 accidente mortale. În 2013, aşa cum vă informam, 2 persoane şi-au pierdut viaţa în urma accidentelor la locul de muncă.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !