O zi specială pentru oameni speciali

De Valentin Goran
„Ziua porților Deschise” de la Direcția de Dezvoltare și Asistență Comunitară Arad
„Ziua porților Deschise” de la Direcția de Dezvoltare și Asistență Comunitară Arad
„Ziua porților Deschise” de la Direcția de Dezvoltare și Asistență Comunitară Arad a fost celebrată prin expoziții, recitaluri și dans artistic.

O zi deosebită, cu expoziții, recitaluri muzicale, dans artistic, activități și programe artistice sub egida „Ziua Porților Deschise”, s-a consumat joi, 19 noiembrie, la Direcția de Dezvoltare și Asistență Comunitară Arad. Cu acest prilej, porţile serviciilor din cadrul DDAC Arad au fost deschise vizitatorilor. Concomitent au avut loc expoziţii cu produse precum tablouri, felicitări, bijuterii handmade, realizate de tinerii cu dizabilităţi din cadrul Atelierului Creativ, de cei ai Centrului Social cu Destinaţie Multifuncţională Tarafului şi de beneficiarii Centrului de zi pentru vârstnici Căpitan Ignat. Vârstinicii de la Centrul de Îngrijire de pe Bodrogului și cei care au ținut să le fie alături s-au bucurat și de un program muzical oferit de formaţia „Banda lui Iosif Moldovan”. Tot aici elevii de la Şcoala Gimnazială „Iosif Moldovan” Arad au susținut un recital de dans artistic. La Complexul Curcubeu, cei mici au avut parte de activităţi practice, încununate cu o expoziţie intitulată sugestiv „Curcubeu”. Și în Centrele de Zi Pentru Vârstnici din cartierele Aradului au avut loc o serie de activități și programe artistice, menite să aducă cel puțin un zâmbet pe fețele celor aflați la vârsta amintirilor.

Pentru a deveni o mare familie

„Prin această sărbătoare am vrut să facem cunoscute serviciile oferite în cadrul Direcţiei de Dezvoltare şi Asistenţă Comunitară. Vrem să promovăm în rândul arădenilor aceste servicii, să-i informăm despre posibilitățile pe care instituția noastră le are. Noi realizăm ansamblul de măsuri, programe, activităţi profesionalizate, servicii specializate de protejare a persoanelor, grupurilor şi comunităţilor cu probleme speciale, aflate în dificultate, care nu au posibilitatea de a realiza prin mijloace şi eforturi proprii un mod normal şi decent de viaţă. Dorim să sensibilizăm populaţia Aradului în legătură cu importanţa implicării societăţii civile şi a colaborării acesteia cu DDAC. Totul pentru a găsi un mod concret de rezolvare a nevoilor semenilor noştri, un pas important spre a deveni o mare familie”, a declarat Oana Pârvulescu, director general la DDAC Arad.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !