Parcare pe terenul de sport de la “Moise Nicoara”. Terenul se “muta” deasupra

De Simona Butaru
15Comentarii
Parcare pe terenul de sport de la “Moise Nicoara”. Terenul se “muta” deasupra
ARAD. Poiectul de buget local pe anul 2015 afişat la transparenţă de Municipalitate prevede alocarea unor sume de bani cu scopul de a se plăti realizarea unui studiu de fezabilitate pentru „Amenajare terenuri de sport şi parcare în Piața Moise Nicoară”.

Care sunt, de fapt, intenţiile Primăriei referitoare la acest teren? „Ideea este de a ridica terenul de sport şi de a-l amenaja”, ne spune Corina Drăghici, purtătorul de cuvânt al Primăriei. Pe amplasamentul terenului de sport va fi amenajată o parcare. “Terenul de sport va fi ridicat la nivelul digului. Nu va lua nici perspectiva asupra clădirii monument. Nu există spaima că se va tăia vreun pom, nu se diminuează suprafaţa terenului de sport. Dimpotrivă, aici vor fi condiţii mai bune: sub teren se vor putea amenaja grupuri sanitare, vestiare, utilităţi care acum nu există”, ne spune Corina Drăghici.

Contract semnat

Menţionăm faptul că, online, pe pagina naţională de licitaţii s-a publicat încă din luna noiembrie 2014 anunţul de atribuire a licitaţiei pentru realizarea acestui studiu.
Contractul a fost semnat cu firma Dromcons SRL cu sediul în Sebiş, judeţul Arad. Cu alte cuvinte, Primăria a achiziţionat, în data de 12.11.2014 „servicii de consultanţă, analize” şi a semnat contractul „Studiu de fezabilitate – Amenajare terenuri de sport şi parcare Piaţa Moise Nicoară Arad”, la suma de 71.200 lei.

În 2015

Suma propusă a fi alocată acestui obiectiv în anul 2015 este de 5.000 lei, bani care vor fi folosiţi pentru finalizarea documentaţiilor comandate. Mai trebuie menţionat, poate, că banii din buget (de anul trecut şi de anul acesta) alocaţi cu destinaţia amenajării terenului de sport şi a parcării ajung doar pentru realizarea documentaţiilor, nu şi pentru realizarea efectivă a lucrărilor.15Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor