PNL îşi alege conducerea municipală

De Simion Todoca
13Comentarii
PNL îşi alege conducerea municipală
© Ei vor conduce PNL pe municipiu Foto: S.T.
Sergiu Bîlcea-preşedinte, Geanina Pistru şi Călin Bibarţ- prim-vicepreşedinţi.

Vineri, 07 aprilie, de la ora 18,00, la ExpoArad, organizaţia municipală a PNL Arad îşi va desemna liderii. În condiţiile în care nu au contracandidaţi, Sergiu Bîlcea va fi preşedinte, iar Geanina Pistru şi Călin Bibarţ, prim-vicepreşedinţi. Aceasta marchează, practic, definitivarea fuziunii PDL-PNL, una care a adus împreună un partid „mai bonom şi mai boem” -fostul PNL şi unul cu „organizare şi disciplină riguroasă”- fostul PDL, cum a spus Sergiu Bîlcea.Dealtfel, arată viitorul preşedinte municipal, noul PNL, rezultat din fuziune, a demonstrat că aceasta a fost una benefică, impunând, la nivel naţional, preşedintele României, iar la Arad fiind câştigător al alegerilor locale. „Este un început pentru proiectul politic PNL pe municipiu pentru câştigarea alegerilor din 2020. Constituim una dintre cele mai puternice organizaţii municipale din ţară, suntem în parteneriat cu Primăria şi dorim ca acest parteneriat să se concretizeze în proiecte administrative care să ne asigure un parteneriat strâns cu cetăţeanul. Pentru că doar acesta poate garanta victoria la alegerile din 2020”, a mai spus Bîlcea.

În echipa câştigătoare

„Vreau să fiu parte a echipei care are ca sarcină cîştigarea alegerilor din 2020. O echipă puternică, unită, legitimată de către membrii PNL din municipiu.Tocmai de aceea am dorit ca alegerile să aibă loc după ce toate organizaţiile de cartier şi-au desemnat, prin vot, liderii, pentru ca voturile reprezentanţilor lor să aibă greutate”, explică Geanina Pistru. Care a mai precizat că viitorul secretar general va fi numit de către preşedinte, iar secretarul general adjunct va fi ales de către Biroul Politic.

La rândul său, Călin Bibarţ a subliniat că „toţi suntem oameni de administraţie”, element extrem de important în parteneriatul cu cetăţenii şi prin prisma faptului că organizaţia municipală are rolul principal în alcătuirea listelor de candidaţi pentru CLM şi în desemnarea candidatului de primar. Forţa fiecărei organizaţii municipale şi judeţene va conta extrem de mult în viitoarele bătălii politice pe care PNL le va avea de dus după „aşezarea apelor”, adică alegerea preşedintelui PNL şi a conducerii centrale, adaugă Călin Bibarţ.13Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor