Poate deveni arhitectura o pasiune fără limite în Arad?

De Adriana Barbu
Reactualizat la:
Poate deveni arhitectura o pasiune fără limite în Arad?
Tânărul arhitect Claudiu Ionescu vine joi la ABC, la invitația celor de la CitiZenit, să vorbească despre ce înseamnă să faci arhitectură în Arad, cu pasiune şi cu spirit liber.

Ce ne încântă ochiul? Dar sufletul? Ce imagini ne fură privirea? Încotro ne îndreptăm privirea? Şi cine stă în spatele plăcerii noastre vizuale? Şi, dincolo de creatorii de imagini, ce pasiune se ascunde? Dacă e una fără limite? E posibil să afli câte ceva din toate acestea de la arhitectul Claudiu Ionescu, care vine joi la ABC să vorbească despre arhitectură şi design, despre ce înseamnă să faci arhitectură în Arad, cu pasiune şi cu spirit liber.

Pe 17 decembrie, de la ora 19:00, cei care caută şi mai găsesc frumosul prin Arad sunt invitaţi să intre în discuţie şi dezbatere la „Limitless Passion”, un dialog despre arhitectură și design cu tânărul arhitect Claudiu Ionescu. După cum mărturiseşte însuşi arhitectul, Claudiu practică un anumit tip de arhitectură „care nu este una a trecutului, ci a viziunii, a viitorului, a progresului. Este o arhitectură statement, emoţională, contextuală, globală”. Şi despre asta sigur se va vorbi joi seara la ABC (fostul club Bizar, din Piaţa Avram Iancu). Care este scopul final al organizatorilor acestui tip de dialog (al doilea din această lună, în aceeaşi locaţie, după cel cu Zoran Popovici): „Ne dorim să creăm împreună cu toţi cei interesaţi o platformă de dezbatere şi intervenţie în ceea ce priveşte designul şi arhitectura din spaţiul public”, spun cei de la CitiZenit. Care promit că seria de întâlniri de joi de la ABC va continua. Cei care vor să fie pregătiţi pentru o dezbatere adevărată, pot să exploreze vizual proiectele lui Claudiu Ionescu pe http://claudiuionescu.ro/.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !