Poliţiştii veghează la buna desfăşurare a procesului electoral

De Ioana Costas
Poliţiştii veghează la buna desfăşurare a procesului electoral
Reprezentanţii Inspectoratului de Poliție Județean Arad spun că au fost luate toate măsurile pentru asigurarea unui climat de linişte şi siguranţă publică pe întreaga durată a desfăşurării alegerilor locale.

Aproape 300 de poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Arad vor fi angrenaţi în misiuni, pentru buna desfăşurare a procesului electoral.
Obiectivele urmărite de oamenii legii în cadrul acestor misiuni sunt paza secţiilor de votare, menţinerea ordinii şi siguranţei publice, prevenirea unor evenimente negative precum şi aplicarea cu fermitate, corectitudine şi echidistanţă a prevederilor legale atunci când se constată încălcări ale legii.
Peste 150 de poliţişti se vor afla în stradă pentru a asigura măsuri de ordine şi linişte publică, în vederea prevenirii oricăror fapte antisociale în această perioadă.
De asemenea, dintre cele 437 secţii de votare constituite la nivelul judeţului Arad polițiștii vor asigura măsuri de pază şi protecţie la 281 de secţii.
Totodată, pentru soluţionarea solicitărilor şi semnalărilor cu privire la evenimentele produse în ziua alegerilor vor acţiona conform competenţelor 48 de poliţişti constituiţi în 22 de echipe operative.
A fost stabilit şi un efectiv de rezervă format din 11 poliţişti care va fi în permanenţă pregătit să acţioneze împreună cu structurile de jandarmi, dacă situaţia operativă o va impune.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !