Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad au finalizat rechizitoriul în care agentul principal de poliţie Dărăbuţ Claudiu este trimis în judecată în urma bătăii în care a fost implicat în noaptea de 12 spre 13 iunie 2015, în incinta restaurantului Transilvania. Bătaia s-a soldat cu rănirea poloistului de la Amefa, Alex Băltean, care, potrivit procurorilor a avut nevoie de 55-60 de zile de îngrijiri medicale.
„Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad, prin rechizitoriul din data 20 august 2015, au dispus, trimiterea în judecată, a inculpatului Dărăbuţ Claudiu Ioan, pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală. Din probatoriul administrat în cauză a rezultat că inculpatul Dărăbuţ Claudiu Ioan în dimineaţa zilei de 13 iunie 2015, într-un local din municipiul Arad, în urma unui conflict spontan, l-a agresat pe partea vătămată B.A. lovindu-l cu pumnii şi picioarele cauzându-i leziuni ce au necesitat pentru vindecare un număr de 55-60 zile de îngrijiri medicale”, se arată într-un comunicat de presă remis de Biroul de Informare şi Relaţii Publice din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad. Imediat după comiterea faptei, Dărăbuţ a fost arestat preventiv pentru comiterea infracţiunii de tentativă de omor, iar apoi a fost plasat în arest la domiciliu. În continuare, poliţistul se află în arest la domiciliu. Dosarul a fost înaintat spre competentă soluţionare Judecătoriei Arad.
Poliţistul Dărăbuţ trimis în judecată pentru vătămare corporală
Deşi a fost acuzat de tentativă de omor de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad, Dărăbuţ Claudiu a fost trimis în judecată pentru vătămare corporală.
Trimite articolul
XCele mai citite știri
Local
Conducerea filialei judeţene de Cruce Roşie a făcut bilanţul pe 2025 şi le-a mulţumit voluntarilor.
Local
Magia Crăciunului a prins viață alături de copiii din centrele sociale din municipiul Arad.
Evenimente
Recitalurile ceor trei artişti sunt programate în cadrul Târgului de Crăciun de pe Domeniul Regal.
Local
Publicul este invitat pe 19 și 20 decembrie să descopere Grăniceriul „îmbrăcat” în mii de lumini și să trăiască magia sărbătorilor de iarnă, în mediul rural.
Local
Tradiția gastronomică a Aradului cere instrumente pe măsură în bucătărie. De la preparatele tradiționale bănățene până la rețetele moderne din restaurante, un cuțit bun face diferența vizibilă în rezultatul final. Bucătarii arădeni, fie că lucrează acasă sau în localurile din centrul istoric, știu că lama potrivită transformă gătitul într-o plăcere.
Citiți principiile noastre de moderare aici!