Poşta a redus programul cu asistenţă vamală

De Diana Dutu
5Comentarii
Poşta a redus programul cu asistenţă vamală
Coletele din străinătate pot fi ridicate luni, miercuri şi joi, între orele 9.30-13.30 şi 14.00-17.00.

Oficiul Judeţean de Poştă Arad anunţă schimbarea programului Oficiului Poştal 1 – Ghişeul 2, cu asistenţă vamală (Piaţa Gării nr.3). Astfel, arădenii care au de ridicat pachete din străinătate o pot face lunea, miercurea şi joia, între orele 9.30-13.30 şi 14.00-17.00. În privinţa zilelor, remarcăm că vinerea a ieşit din schemă şi a fost introdusă ziua de joi. În ceea ce priveşte modificarea intervalului orar, practic acesta s-a redus cu o oră, zilnic. Predarea coletelor către destinatari începe cu 30 de minute mai târziu ca înainte (9.30 în loc de 9.00), iar la prânz a intervenit o pauză de jumătate de oră (între 13.30-14.00). Aşadar, cei care au de primit pachete poştale care necesită vamă au la dispoziţie trei zile pe săptămână, câte şapte ore pe zi.
Reamintim, la mijlocul lunii ianuarie 2015, Jurnal arădean/ Aradon a adus în atenţie publică programul insuficient al ghişeului poştal cu asistenţă vamală care, la acea vreme, funcţiona doar miercurea şi vinerea, între orele 10.00-15.00. În câteva zile, Oficiul Judeţean de Poştă s-a reorganizat şi a decis extinderea programului de la două la trei zile pe săptămână (luni, miercuri, vineri), câte opt ore pe zi (9.00-17.00). Acum, ziua de vineri a fost înlocuită cu cea de joi, iar programul a fost redus cu o oră pe zi.5Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor