Presedintele ANRP va veni la Arad

De Monica Ardelean
Presedintele ANRP va veni la Arad
ARAD. Vineri, 24 octombrie se va afla la Arad, preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Restituirea Proprietăţilor (ANRP), George Băeşu.

Întâlnirea cu cei care au nelămuriri legate de aplicarea legilor 290/2003 (privind acordarea de despăgubiri sau compensaţii cetăţenilor români pentru bunurile proprietate a acestora, sechestrate, reţinute sau rămase în Basarabia, Bucovina de Nord şi Ţinutul Herţa, ca urmare a stării de război şi a aplicării Tratatului de Pace între România şi Puterile Aliate şi Asociate, semnat la Paris la 10 februarie 1947 ), L 9/1998 (privind acordarea de despăgubiri sau compensaţii cetăţenilor români pentru bunurile proprietate a acestora, sechestrate, reţinute sau rămase în Basarabia, Bucovina de Nord şi Ţinutul Herţa, ca urmare a stării de război şi a aplicării Tratatului de Pace între România şi Puterile Aliate şi Asociate, semnat la Paris la 10 februarie 1947) şi L10/2001 (privind regimul juridic al unor imobile preluate în mod abuziv în perioada 6 martie 1945 – 22 decembrie 1989) va avea loc la sediul Prefecturii. „Domnul Preşedinte al ANRP doreşte să discute cu persoanele din judeţul nostru care au fost implicate în situaţii reglementate de cele trei legi. În acest sens invităm toate persoanele interesate sau reprezentanţii legali ai acestora să participe vineri, începând cu ora 10.00, în Sala Rotondă din cadrul Instituţiei Prefectului, la întâlnirea cu domnul Băeşu. Consider că va fi o întâlnire utilă pentru informarea cetăţenilor din judeţul Arad care s-au aflat de-a lungul anilor în situaţii legate de cele trei acte normative”, a declarat Prefectul Judeţului Arad, Cosmin Pribac.

Taguri: , , ,


0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !